counter

Γίνεται σήμερα 53 χρονών και δηλώνει "αντιεξουσιαστής" (video)

Γίνεται σήμερα 53 χρονών και δηλώνει "αντιεξουσιαστής" (video)
Γίνεται σήμερα 53 χρονών και δηλώνει "αντιεξουσιαστής" (video)

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Ο Νότης Σφακιανάκης λίγο πριν την πρεμιέρα του στην Ιερά Οδό του μίλησε στην εκπομπή της "Ελένης", ενώ έσβησε τα κεράκια της τούρτας που του είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του, καθώς σήμερα έχει γενέθλια.

Μεταξύ άλλων, ο Νότης Σφακιανάκης αναφέρθηκε στη γυναίκα της ζωής του: "Είμαστε μαζί από το 1984. Είναι η γυναίκα με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια στέγη, έχουμε μοιραστεί τη ζωή μας και είναι η μητέρα των παιδιών μας". Βεβαίως, αναφέρθηκε και στο ρόλο της μητέρα γενικότερα: "Η μητέρα έχει το δικαίωμα και επιβάλλεται να έχει το πάνω χέρι στη ανατροφή των παιδιών… Αν η μητέρα είχε καταλάβει το ρόλο της, η κοινωνία θα ήταν καλύτερη. Η μάνα μεγαλώνει τα παιδιά και η μάνα έκανε το γιο, όπως τον έχει κάνει…"   

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν παρέλειψε να κάνει το πολιτικό του σχόλιο  λέγοντας ότι "δεν ανήκω σε κάνενα κόμμα και σε καμία παράταξη, είμαι ελεύθερος άνθρωπος και είμαι με όποιον έχει δίκιο όποια στιγμή. Είμαι αντιεξουσιαστής"   

Τέλος, θυμήθηκε και την τελευταία φορά που βρέθηκαν σε γύρισμα με την Ελένη Μενεγάκη και ήταν στη Κω το 2001 την ημέρα που έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι.

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR