counter

Γιατί οι εγχώριες celebrities δεν παραδέχονται δημοσίως την εγκυμοσύνη τους;

Γιατί οι εγχώριες celebrities δεν παραδέχονται δημοσίως την εγκυμοσύνη τους;
Γιατί οι εγχώριες celebrities δεν παραδέχονται δημοσίως την εγκυμοσύνη τους;

Celebrity baby shower

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είπε κιχ για την εγκυμοσύνη της, παρά μόνο όταν η κοιλιά της δεν μπορούσε με τίποτα να αμφισβητήσει το ευτυχές γεγονός. Απλά την άφησε να... μεγαλώσει και να επιβεβαιωθεί ο ψίθυρος που υπήρχε από το φθινόπωρο. Η Βίκυ Καγιά είναι στον έκτο, την κοιλιά της δεν τη λές και τρομερά φουσκωμένη, αλλά επιβεβαίωσε μέσω της προσωπικής της βοηθού την εγκυμοσύνη της, στον δημοισιογράφο Άρη Καβατζίκη.

Λένε πως το να περιμένεις παιδί είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να σου συμβεί. Γιατί τόση μυστικοπάθεια; Και δεν αναφέρομαι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης που η υγεία του εμβρύου είναι επισφαλής και φυσικά μια γυναίκα δεν θα προβεί σε ανακοινώσεις μέχρι να "δέσει" το μωρό, που λέει η γιαγιά μου. Αλλά αν φουσκώσεις τόσο που η κοιλιά δεν κρύβεται με τίποτα, γιατί να μην το πεις; Ρωτώ εγώ, που ούτε η Μενεγάκη είμαι, ούτε η Καγιά, ούτε τόσες άλλες που εγκυμονούν και δε μιλούν.

Μετά από λίγη σκέψη, κατέληξα πως την μαεστρική μπαγκέτα της απόφασης, κρατούν οι ορμόνες. Που δεν ορίζουν τις κινήσεις και τις αποφάσεις που θα έπαιρναν υπό συνθήκες μη εγκυμοσύνης. Που σε κάνουν να αντιδράς λίγο διαφορετικά από το κανονικό που ξέραμε μια εγκυμονούσα. Μήπως όμως οι celebrities το κάνουν για να κρατούν το ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπό τους; Και βέβαια δεν αναφέρομαι στα τυχαία παραδείγματα που παρέθεσα στην αρχή (Μενεγάκη - Καγιά), γιατί όσο πιο διάσημος, τόσο λιγότερη και η ανάγκη προβολής. Γιατί το κάνουν όμως, γιατί, γιατί; Μάλλον θα μείνουμε με την απορία...

Η Νάνσυ Παραδεισανού είναι η διευθύντρια του WWW.FTHIS.GR

Επικοινωνήστε μαζί της στο: nparadeisanou@daphne.gr, Twitter: Nansou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR