counter

Γιατί η “Ελισσάβετ” του Τhe Crown φοβάται την άποψη της Βασίλισσας;

Γιατί η “Ελισσάβετ” του Τhe Crown φοβάται την άποψη της Βασίλισσας;
Γιατί η “Ελισσάβετ” του Τhe Crown φοβάται την άποψη της Βασίλισσας;

H Ολίβια Κόλμαν είναι μια βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές και επιτυχημένες ταινίες. Υπάρχει όμως ένας ρόλος ο οποίος την φοβίζει και δεν είναι άλλος από την ενσάρκωση της, ως Βασίλισσα Ελισάβετ στο «The Crown», του Netflix.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Daily Mirror η ηθοποιός αποκάλυψε πως:

“O ρόλος ως βασίλισσα Ελισάβετ στο «The Crown» είναι ιδιαίτερα τρομακτικός και αυτό εξαιτίας του ότι φοβάμαι πως η βασίλισσα Ελισάβετ «θα αλλάζει κανάλι» όταν βλέπει τη σειρά. Ακόμη ένας λόγος που κάνει τον ρόλο αυτό τόσο τρομακτικό, είναι το ότι η βασίλισσα μπορεί να πιστεύει πως η ερμηνεία μου είναι εντελώς λανθασμένη».

Αν και είναι ξεκάθαρο πως το κοινό λατρεύει την Ολίβια Κόλμαν και ως ηθοποιό αλλά και για τον ρόλο της στη σειρά, εκείνη φοβάται αρκετά την άποψη της  Βασίλισσας Ελισσάβετ.

«Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση όταν παίζεις κάποιον που ζει ακόμα και έχεις τον φόβο ότι ίσως σε παρακολουθεί και ίσως να μην του αρέσεις... Σκέφτεσαι: Θεέ μου, τι θα γίνει αν η Βασίλισσα Ελισάβετ Β παρακολουθήσει τη σειρά και με δει; Ίσως πιστέψει ότι η ερμηνεία μου είναι εντελώς λανθασμένη. Θα αλλάξει κανάλι».

Να σημειώσουμε πως παραμένει άγνωστο το αν η Bασίλισσα Ελισάβετ έχει παρακολουθήσει ποτέ την σειρά και τα μέλη της οικογένειάς της, όσες φορές ρωτήθηκαν, απάντησαν αρνητικά.

Photo: Twitter @TheCrownNetflix

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR