counter

Γιατί δεν θέλει να βλέπει την επανάληψη του "Είσαι το ταίρι μου";

Γιατί δεν θέλει να βλέπει την επανάληψη του "Είσαι το ταίρι μου";
Γιατί δεν θέλει να βλέπει την επανάληψη του "Είσαι το ταίρι μου";

Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό "TV Box", η Δάφνη Λαμπρόγιαννη εξέφρασε την αντίθεσή της - έως και ενόχληση της - από τις πολλαπλές επαναλήψεις της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Είσαι το ταίρι μου", μέσω της οποίας έγινε ευρύτερα γνωστή και η ίδια πριν από περίπου 10 χρόνια.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Ενίοτε με ενοχλούν οι επαναλήψεις, γιατί το να παίξεις σε μια σειρά είναι επιλογή που κάνεις σε μια δεδομένη στιγμή στο παρελθόν, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και για συγκεκριμένους λόγους. Για εκείνη τη στιγμή σού "λέει" κάτι. Αυτό, μέσα στην πορεία των χρόνων, με την επανάληψη του, χάνει και το χώρο και το χρόνο του», ενώ πρόσθεσε: «Επίσης, η επανάληψη είναι λίγο ενοχλητική όσον αφορά το ότι γίνεσαι σαν ρομπότ, έχεις εκφράσει, έχεις παίξει κάπως κάτι και το ακούς σαν κασέτα από ένα σημείο και μετά. Μέχρις ενός σημείου ήταν παράξενο να βλέπεις και να ξαναβλέπεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία ίδια και να προσπαθείς ακόμη και να αποτινάξεις μια εικόνα που δεν την έχεις δημιουργήσει έτσι».

Βέβαια, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη φαίνεται να είναι αρκετά προβληματισμένη σε σχέση με αυτό θέμα, καθώς στη συνέχεια ανέφερε: «Από ένα σημείο και μετά όμως, αυτό έχει εξαπλωθεί πολύ, γιατί δεν είναι μόνο θέμα τηλεόρασης, είναι και θέμα ίντερνετ και οτιδήποτε έχεις κάνει είτε είναι μια σειρά που έχεις παίξει είτε είναι μια συνέντευξη σε κυνηγάει σε όλη σου τη ζωή. Αυτό είναι ένα ειδος περίεργου φασισμού. Εγώ πια το έχω πολύ στο νου μου όταν μιλάω ζωντανά κάπου και με μαγνητοσκοπούν».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR