counter

Γιάννης Ζουγανέλης: “Με αντέγραψαν πολλοί και δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ”

Γιάννης Ζουγανέλης: “Με αντέγραψαν πολλοί και δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ”
Γιάννης Ζουγανέλης: “Με αντέγραψαν πολλοί και δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν την 28η Οκτωβρίου ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ενώ μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία εξηγώντας πως πολλοί έχουν αξιωθεί πάνω σε δικά του πράγματα και τον έχουν αντιγράψει.

 Όσα είπε Γιάννης Ζουγανέλης

 «Nιώθω ότι έχω κακοωριμάσει. Η ωριμότητα έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο όταν εσύ αισθάνεσαι ώριμος αλλά όταν γίνεται αντιληπτή. Εγώ λοιπόν απότομα δεν μετείχα σε διάφορες δοκιμασίες και με χάλαγε το γεγονός ότι είδα πολλούς συναδέλφους μου – θα το πω , δεν βαριέσαι, μην με παρεξηγείτε γιατί δεν θα πω ονόματα – που αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν καθαρά δικά μου» είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Με αντέγραψαν πολλοί πάρα πολύ. Ακόμα και άνθρωποι που δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ. Ας πούμε το «Αχ Μαρία» ήταν για μένα μια κομβική δεκάχρονη περίοδος που πέρασε όλο το ηλεκτρισμένο τραγούδι και εκεί πρωτοεμφανίστηκε μια Δευτέρα ο Τζίμης Πανούσης. Εκεί λοιπόν συνυπήρχαν στη σκηνή τραγούδια και μικρά θεατρικά δρώμενα, που ήταν γραμμένα για την μουσική σκηνή» συμπλήρωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR