counter

Γιάννης Ζουγανέλης: Η στιγμή που παραδίδει την κόρη του Ελεωνόρα στον Σπύρο Δημητρίου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου το μεσημέρι του Σαββάτου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις Σπέτσες και επισφράγησαν τον έρωτά τους.

Το μυστήριο τελέστηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες και οι δύο τους είχαν στο πλευρό τους λίγους φίλους και συγγενείς.

Μάλιστα, η Ελεωνόρα και ο Σπύρος θέλησαν να παντρευτούν μακριά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο.

Η τραγουδίστρια έφτασε με καΐκι στο χώρο του γάμου, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της πατέρα, Γιάννη Ζουγανέλη και συνοδεία παραδοσιακής νησιώτικης μουσικής.

Η κάμερα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου-Κου” βρέθηκε στον γάμο Ζουγανέλη Δημητρίου και εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα.

Μάλιστα, όπως θα παρατηρήσετε και στο παραπάνω βίντεο, η πιο συγκινητική στιγμή του γάμου ήταν όταν ο Γιάννης Ζουγανέλης παρέδωσε στον Σπύρο Δημητρίου την κόρη του Ελεωνόρα.

«Ε ρε Παναγία μου τι νύφη παίρνεις», ακούγεται να λέει η Ελεωνόρα στον Σπύρο.

Δείτε το βίντεο.

Νέο FTHIS APP!

Κατέβασε στο κινητό σου δωρεάν την εφαρμογή του Fthis μέσα από τo Google Play Store και το App store, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα τελευταία νέα των αγαπημένων σου celebrities, τις εξελίξεις γύρω από τη showbiz και για όλες τις νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR