counter

Γιάννης Χατζηγεωργίου: "Ήμουν ονειροπόλος και υπερβολικός"

Γιάννης Χατζηγεωργίου: "Ήμουν ονειροπόλος και υπερβολικός"
Γιάννης Χατζηγεωργίου: "Ήμουν ονειροπόλος και υπερβολικός"

Στο Down Town Κύπρου και στον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Πρίφτη μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο "Ταμάμ" του ANT1, κατάφερε στη συνέχεια να ξεχωρίσει και στο "Your Face Sounds Familiar"αποχωρώντας μάλιστα με το τρόπαιο του μεγάλου νικητή. Ο ίδιος άραγε πώς βλέπει τον εαυτό του έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία του;

Τα τελευταία χρόνια έχεις γνωρίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Έπιασες τον εαυτό σου να ξεφεύγει ανά περιόδους;

Κάποιες φορές συνειδητοποιώ ότι γίνομαι περισσότερο εγωιστής απ’ όσο θα έπρεπε. Κι αυτό, όταν το συνειδητοποίησα, με ενόχλησε πολύ. Αυτόματα πια το μετριάζω, γιατί η δουλειά μας δεν είναι ανταγωνισμός, είναι μοίρασμα. Δεν είναι «εγώ είμαι πιο ωραίος, είμαι πιο έξυπνος, είμαι πιο ταλαντούχος!». Έτσι, όποτε πιάνω τον εαυτό μου να είναι εγωιστής ή να «σηκώνει τον αμανέ», αυτόματα μου ρίχνω ένα χαστούκι και λέω «ώπα, τι κάνεις;». Είναι εύκολο να ξεφύγει κανείς, αλλά παραμένω στη γη.

Από παιδί ήσουν προσγειωμένος;

Όχι, κάθε άλλο. Πάντα «πετούσα στα σύννεφα». Ήμουν ονειροπόλος και υπερβολικός. Δεν συμβάδιζα με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας μου. Η υπερβολή με χαρακτήριζε. Μόνο όταν μετρίαζα την υπερβολή μου και πατούσα στη γη έβρισκα την ισορροπία μου. Ήταν μία φάση, μάλλον, που έπρεπε να την περάσω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR