counter

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο νεαρός ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο!

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο νεαρός ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο!
Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο νεαρός ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο!

Στο Public Café Συντάγματος, το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουνίου 2018, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο "Ζιακ, η έκλειψη", το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν συνθέσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου, που έχουν γραφεί ειδικά για να συνοδεύουν τον αναγνώστη στη μαγική διαδρομή του βιβλίου "Ζιακ, η έκλειψη", ενώ αφηγήσεις και δραματοποιήσεις αποσπασμάτων πραγματοποιήθηκα από φίλους του συγγραφέα από τον καλλιτεχνικό χώρο, φέρνοντάς μας ακόμη πιο κοντά στο μυστικό κόσμο της ηρωίδας του βιβλίου.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε τους: Μυριέλλα Κουρεντή, Μυρτώ Αλικάκη, Βίκυ Γεροθόδωρου, Νικόλ Σαραβάκου, Δημήτρης Καμπόλης, Κώστας Τσουρός, Κατερίνα Γιατζόγλου, Δημήτρης Αποστόλου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ιρένε Τροστ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Το αιώνιο δίλημμα ανάμεσα στο καθήκον και την επιθυμία μέσα από τα μάτια μιας Φύλακα, που επιλέγει να παραβεί τους κανόνες και να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτα για έναν άνθρωπο. Μια διαφορετική θεωρία για την κοσμογονία σε μια μαγική ιστορία φαντασίας... ή ίσως όχι και τόσο. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR