counter

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και σχολίασε το ειδύλλιο Μυριέλλας – Κατσαούνη

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και σχολίασε το ειδύλλιο Μυριέλλας – Κατσαούνη
Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και σχολίασε το ειδύλλιο Μυριέλλας – Κατσαούνη

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου ΜουτσινάΚαλό Μεσημεράκι” βρέθηκε σήμερα Τρίτη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφασή του να αφήσει πίσω του το ριάλιτι περιπέτειας και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δε δίστασε να σχολιάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Όταν μπήκα στο Survivor περίμενα να αντικρύσω μία ομάδα. Εγώ περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από δυόμισι μήνες. Το είδα από την πρώτη μέρα, μάζεψα την ομάδα και τους είπα να χαλαρώσουν. Είπα να βρούμε κάποια πράγματα βασικά για να δούμε πως θα λειτουργεί η ομάδα», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην αρχή.

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να έρθουμε με την ομάδα μου σε εκπομπές, να φανούμε στην τηλεόραση και σε οτιδήποτε χρειάζεται για να δείξουμε τον σκοπό και το έργο μας. Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά. Έβλεπες στους Μαχητές μια σύμπνοια και σε μας έβλεπες τέσσερα άτομα που έλεγες ότι ο καθένας είχε τα δικά του θέματα. Ειδικά ένα άτομο παραείχε τα δικά του θέματα.

Αν μπορώ να πω ότι το Survivor έχει έναν δείκτη δυσκολίας, το 70% είναι ξεκάθαρα η ψυχολογία και οι παίκτες στο πως θα τους διαχειριστείς», πρόσθεσε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε στο ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη: «Η Μυριέλλα τις πρώτες τέσσερις ημέρες έβλεπε τον Γιώργο και γέλαγε που την φλέρταρε και εγώ της έλεγα θα είσαι στη φάρμα σου, θα έχει της κατσίκα σου και γελάγαμε. Ξαφνικά, η Αθηνά και η Βρισηίδα τσαντίστηκαν με μία δήλωση της Αθηνάς από την ομάδα των Μαχητών και ξεκίνησαν να κάνουν επίθεση στη Μυριέλλα. Ξεκινάει να κλαίει η Μυριέλλα και έρχεται ο Γιώργος και της δίνει ένα βραχιόλι και λέω έχει πλάκα. Τι λέω σε παρακαλώ είσαι η μόνη λογική εδώ μέσα, σε παρακαλώ».

Τέλος, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν να αποχωρήσει από το Survrivor: «Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο αυτό που γινόταν μέσα και ότι άρχισε να επηρεάζει την ψυχική μου υγεία πολύ σοβαρά. Γιατί είχα τραυματισμούς, πονούσα πολύ και στο στομάχι. Εγώ έχω και μία μικρή πάθηση στο στομάχι, οπότε ήταν διπλάσιος ο πόνος που είχα. Και ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστείς ένα ριάλιτι που έτρεψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να έχεις και τον Τζένγκις Χαν δίπλα σου στη σανίδα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR