counter

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πρώτη μέρα στο Δημοτικό για την κόρη του Εύα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πρώτη μέρα στο Δημοτικό για την κόρη του Εύα
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πρώτη μέρα στο Δημοτικό για την κόρη του Εύα

Έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς είχαμε το πρωί της Τετάρτης. Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερη για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς η μοναχοκόρη του, Εύα, θα πάει φέτος Α’ Δημοτικού.

Ο ηθοποιός με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, ενώ παράλληλα έκανε δημόσια έκκληση με σκοπό να σταματήσει το bullying.

«Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού !!!! Περνάνε τα χρόνια :-) πως γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια; Μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον ή να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω!!! Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του bullying!

Εγώ δεν ήμουν θύμα δεν ήμουν θύτης, ήμουν η χειρότερη κατηγορία, αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε!!! Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα social θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος bullying στο σχολείο να επέμβουν, να μιλήσουν στην δασκάλα τους, στον καθηγητή τους, σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο, αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα. Ώρα να σταματήσει !!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR