counter

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη του, Ευαγγελία

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη του, Ευαγγελία
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη του, Ευαγγελία

Συνέντευξη στο Thema People και τη Μαρία Λεμονιά παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην 4χρονη κόρη του, Ευαγγελία.

Ο ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ να συμπυκνώνω όσο μπορώ τον χρόνο και να περνάω όμορφα και εποικοδομητικά τις ώρες που είμαι με την κόρη μου, η οποία είναι πλέον 4 ετών. Το παιδί μου, μού ξύπνησε συναισθήματα, με έκανε για παράδειγμα πιο ευαίσθητο. Την πρώτη φορά που μπήκα σε αεροπλάνο μετά τη γέννησή της με έπιασαν ανασφάλειες του τύπου “αν πάθω τίποτα τι θα γίνει η μικρή;”. Ένα παιδί σε βάζει σε άλλη διαδικασία σκέψης. Κάποιες φορές η κόρη μου με ακλουθεί στη δουλειά. Παλιότερα κάθε φορά που έμπαινα μέσα σε μια κουίντα φώναζε “μπαμπά, μπαμπά” και αναρωτιόταν που είμαι. Ήταν λιγάκι δύσκολο.

Την πρώτη φορά που με είδε ήταν σε κάποια φάση που ο κόσμος χειροκροτούσε. Επειδή έπινε νερό δεν πρόλαβε να με χειροκροτήσει και στενοχωρήθηκε. Σου δημιουργεί πολύ ωραία συναισθήματα ένα παιδί. Όσο για τον χωρισμό μου, φυσικά δεν είναι ένα ευχάριστο γεγονός, αλλά χαίρομαι που υπάρχει κατανόηση εκατέρωθεν. Έχουμε ένα 4χρονο κορίτσι που θέλουμε να μεγαλώσει σωστά και να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Διατηρούμε καλή σχέση μεταξύ μας και όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, η ζωή συνεχίζεται».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR