counter

Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τον καλύτερο ηθοποιό..."

Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τον καλύτερο ηθοποιό..."
Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τον καλύτερο ηθοποιό..."

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο People και τον Γιώργο Πρατάνο αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, σε τι βαθμό πιστεύει ότι το ταλέντο είναι ο παράγοντας που οδηγεί στην επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Ενοχλημένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπροστά στην κάμερα: Τι συνέβη;

Είναι μεγάλο κατόρθωμα το γεγονός πως έχεις συνεχώς δουλειά, αν λάβουμε υπόψη το δυστοπικό οικονομικό περιβάλλον της χώρας. Εκτός του ταλέντου, προφανώς, αν απουσίαζε δεν θα είχες και τόσες προτάσεις. Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που διαθέτεις και σε ζητούν οι σεναριογράφοι, οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί;

Οτιδήποτε θετικό κι αν έλεγα για τον εαυτό μου θα φαινόταν κάπως ναρκισσιστικό. Αυτό που μπορώ να παραδεχτώ για εμένα, γιατί το επιδιώκω, είναι πως δουλεύω πολύ και πως μπορώ εύκολα να συνεργάζομαι. Θεωρώ πως η αντίληψή μου με έχει βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια να μπορώ να αξιολογώ, να προσαρμόζομαι, να βρίσκω λύσεις και να ξέρω πού πατάω και τι κάνω.

Κάθε σεναριογράφος ή σκηνοθέτης μπορεί να κάνει μια επιλογή από όσα βλέπει πάνω μου, γιατί όλα αυτά είναι υποκειμενικά. Μπορεί κάποιος να με επιλέγει γιατί είμαι καλός στη συνεργασία, μπορεί να πιστεύει πως θα "του τα φέρ" ή για κάποιον να είμαι μονόδρομος ως πρόσωπο ή φιζίκ, μπορεί, επίσης, να είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πέρα από αυτά, το γεγονός πως δουλεύω συνεχώς με ανθρώπους πάνω από μια φορά, που σημαίνει πως κάτι έκανα καλά την προηγούμενη φορά, είναι σημαντικό.

Το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί…

Το ταλέντο είναι σχετικό. Δεν είναι μονοδιάστατο και δεν αναφέρεται μόνο στην υποκριτική δεινότητα του ηθοποιού. Θεωρώ πως το ταλέντο έχει πολλές πλευρές. Έχει να κάνει με τη διαχείριση, τον επαγγελματισμό, τη συμπεριφορά επίσης. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνθέτουν το πακέτο. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τον καλύτερο ηθοποιό που έχει περάσει από την Ελλάδα, μαθαίνω και προσπαθώ όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ. Φροντίζω να είμαι συνεπής και σε άλλους τομείς πέραν της υποκριτικής. Ο επαγγελματισμός, η καλή διαγωγή, η συνέπεια είναι σημαντικοί παράγοντες, όπως και η δοτικότητα. Να μη σε απασχολεί μόνο αυτό που κάνεις δηλαδή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR