counter

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη: Φωτογραφίες από τον γάμο τους

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη: Φωτογραφίες από τον γάμο τους
Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη: Φωτογραφίες από τον γάμο τους

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκαν! Λίγες μέρες πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Συντροφιά με τον σεναριογράφο Θανάση Παπαθανασίου, και τον ηθοποιό Στέργιο Άντουλα, παιδικό φίλο του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος θα βαφτίσει και την κορούλα τους, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, έφτασαν λίγο μετά τις 11 το πρωί στο δημαρχείο Αμαρουσίου, ενώ τον πολιτικό γάμο τέλεσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης! Τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Γιάννη Τσιμιτσέλης ήταν ντυμένοι casual. Ο ηθοποιός φορούσε ένα μπλε πουκάμισο με σκισμένο jean και από κάτω σταράκια, ενώ η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε ένα μαύρο κολάν, ένα άσπρο ριχτό πουκάμισο και μπαλαρίνες.

Η μικρή τους κόρη αναμένεται να γεννηθεί το αργότερο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και η δύο τους περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό της! Όπως παλαιότερα έχει δηλώσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης  θα ακολουθήσει ο θρησκευτικός τους γάμος μετά την γέννηση της κόρης τους.

Δείτε ΕΔΩ... Τί έκανε η Βάσω Λασκαράκη την πρώτη νύχτα του γάμου;

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η εφημερίδα Espresso.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR