counter

Γιάννης Στάνκογλου: Μιλά στο FTHIS.GR για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του

Γιάννης Στάνκογλου: Μιλά στο FTHIS.GR για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του
Γιάννης Στάνκογλου: Μιλά στο FTHIS.GR για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του

Γιάννης Στάνκογλου

Από τον Οδυσσέα Μητσόπουλο

Πανευτυχείς είναι αυτό το διάστημα ο Γιάννης Στάνκογλου και η σύζυγος του Αλίκη Δανέζη- Knutsen,  αφού στις 11 Ιουνίου 2014 το ζευγάρι υποδέχθηκε στον κόσμο τον γιο τους βάρους 3.260 γραμμαρίων. Το ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη 5 ετών, την Φοίβη, και η οικογενειακή τους ευτυχία συμπληρώθηκε με τον ερχομό του νέου μέλους. Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο FTHIS.GR τόσο για την γέννηση του γιου του όσο και για τα επαγγελματικά του σχέδια στο άμεσο μέλλον.

-Πως νιώθετε αυτή την στιγμή στο σπίτι με την άφιξη του μωρού;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι!  Το θέλαμε πολύ τόσο εγώ όσο και η σύζυγος μου και κατά μια έννοια ήρθε η ισορροπία στην οικογένεια, αφού τώρα έχουμε μια κόρη κι έναν γιο.

-Η σύζυγος σου, Αλίκη Δανέζη- Knutsen, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης σε σκηνοθέτησε στην θεατρική παράσταση «Είμαι Ένας Άλλος». Πως βιώσατε αυτή την περίοδο;

Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονική στιγμή, διότι η Αλίκη απόλαυσε πολύ να με σκηνοθετεί και θεωρώ ότι δεν την εμπόδισε το γεγονός της εγκυμοσύνης. Μπορώ να πω κιόλας ότι απόλαυσε την όλη την διαδικασία, γιατί ήθελε να βρίσκεται σε εγρήγορση.

-Έχετε αποφασίσει από τώρα το όνομα του μωρού; Η βάφτιση πότε θα γίνει;

Δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμη με το θέμα της βάφτισης, γιατί είναι ακόμη πολύ νωρίς.Το όνομα του μικρού ωστόσο έχει αποφασιστεί αλλά αυτό που μπορώ αυτή την στιγμή να πω είναι ότι δεν θα είναι των παπούδων!

-Το φετινό καλοκαίρι πως θα το περάσει η οικογένεια Στάνκογλου;

Με δουλειά αν μη τι άλλο. Είμαι σε γυρίσματα για την ταινία που ετοιμάζει ο Δημήτρης Τζέντζας, ένα νέος σκηνοθέτης που μόλις γύρισε στην Ελλάδα από το San Francisco και είναι πολλά υποσχόμενος. Ήθελα να είμαι κοντά στην οικογένεια μου αυτούς τους πρώτους μήνες του μωρού κι έτσι δεν θα πάρω μέρος σε κάποια περιοδεία. Επίσης είμαι σε συζητήσεις για διάφορα πράγματα για την νέα σεζόν, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR