counter

Γιάννης Σπαλιάρας: H εμμονική θαυμάστρια που τον έκανε να καλέσει την αστυνομία

Γιάννης Σπαλιάρας: H εμμονική θαυμάστρια που τον έκανε να καλέσει την αστυνομία
Γιάννης Σπαλιάρας: H εμμονική θαυμάστρια που τον έκανε να καλέσει την αστυνομία

Στη κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στα νέα του επαγγελματικά βήματα, το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ως μοντέλο, αλλά και για μία εμμονική θαυμάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και μοντέλο δήλωσε: «Είχα εμμονικές θαυμάστριες, μια κοπέλα με ακολουθούσε συνέχεια και κάλεσα την αστυνομία. Ήταν πίσω μου στην Εθνική με μεγάλα φώτα».

Μεταξύ άλλων ο  Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε και στις  γυναίκες που προτιμάει λέγοντας: «Μου αρέσουν οι αυθόρμητες και ανεξάρτητες γυναίκες. Είμαι ζηλιάρης», ενώ ξεκαθάρισε ότι «Η δήλωση για τις 4.000 γυναίκες προέκυψε αυθόρμητα. Δεν έχω μετρήσει ποτέ». Ο Γιάννης υπογράμμισε μάλιστα ότι το μεγαλύτερο διάστημα που έχει μείνει χωρίς σχέση είναι τώρα, που είναι μόνος από το 2018.

 Επιπλέον, εξομολογήθηκε ότι: «Για μία καμπάνια για γυαλιά ηλίου είχα πάρει 20.000 ευρώ την ημέρα», ενώ πρόσθεσε ότι: «Έχω απορρίψει να διαφημίσω ερωτικά βοηθήματα».

Τέλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του σχέδια λέγοντας: «Το ZooBox είναι το νέο μου project, είναι οι πρώτοι 24ωροι αυτόματοι πωλητές για είδη πρώτης ανάγκης για τα ζωάκια».

Δείτε όσα είπε, στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR