counter

Γιάννης Πουλόπουλος: Η αντίδραση για τον καβγά με τον Μικρούτσικο και η δήλωση της μητέρας του!

Γιάννης Πουλόπουλος: Η αντίδραση για τον καβγά με τον Μικρούτσικο και η δήλωση της μητέρας του!
Γιάννης Πουλόπουλος: Η αντίδραση για τον καβγά με τον Μικρούτσικο και η δήλωση της μητέρας του!

Έξαλλος έγινε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή ένα σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση στο πλατό.

Δείτε επίσης - Μικρούτσικος σε Καινούργιου: "Με έχεις χαμηλής νοημοσύνης και δεν καταλαβαίνω πότε κάνεις πλάκα;"

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ακούγοντας της δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά, τόνισε πως δεν πρέπει να ενοποιούμε όλες τις υποθέσεις με τον Γιάννη Πουλόπουλο να εκνευρίζεται καθώς όπως είπε αυτό προσβάλλει την δική τους εκπομπή.

Η κάμερα του Star και της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε τον Γιώργο Πουλόπουλο ο οποίος απάντησε για το συγκεκριμένο συμβάν.

Γιάννης Πουλόπουλος - Η αντίδραση για τον καβγά με τον Μικρούτσικο και η δήλωση της μητέρας του

«Προσπάθησα να υπερασπιστώ τη δουλειά μας, έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε τις ίδιες αποστάσεις και για να κάνουμε το ρεπορτάζ όσο καλύτερα μπορούμε. Όταν ακούω ότι έχει μπλεχτεί το πράγμα και ότι γίνονται δικαστήρια και ότι δεν το έχουμε κάνει σωστά και έχει μπερδευτεί κάποιος γιατί νομίζει ότι ο Κιμούλης είναι με το Φιλιππίδη ή είναι με το Λιγνάδη όχι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου μας έχουμε πει ένα κάρο πράγματα έχουμε βγάλει το Δημητρακόπουλο 100 φορές και έχει πει τη θέση του Φιλιππίδη. Έχουμε βγάλει τον Κούγια και έχει πει την θέση του, έχουμε βγάλει τους δικηγόρους του Κιμούλη έχουμε κάνει προσπάθειες.. αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή ότι πρέπει να υπερασπιστώ την εκπομπή» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος ενώ παράλληλα μιλούσε με την μητέρα του η οποία ακούγεται να λέει στην κάμερα του Star: “Εγώ φοβήθηκα πολύ φοβήθηκα”.

«Στο διάλειμμα μιλούσα με τη μαμά μου που είχε ανησυχήσει και έπρεπε να την ηρεμήσω γιατί ταράχτηκε που το είδε» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR