counter

Γιάννης Πολίτης: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας - "Είχα κακοήθεια σε έναν λεμφαδένα..."

Γιάννης Πολίτης: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας - "Είχα κακοήθεια σε έναν λεμφαδένα..."
Γιάννης Πολίτης: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας - "Είχα κακοήθεια σε έναν λεμφαδένα..."

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου ο Γιάννης Πολίτης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μίλησε, μεταξύ άλλων, πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, ενώ αποκάλυψε και τα χρήματα που έπαιρνε την περίοδο που βρισκόταν στο Mega.

«Φέτος ένα δυνατό σοκ που πέρασα με την υγεία μου με έβαλε σε σκέψεις. Όχι να σταματήσω να δουλεύω, αλλά να κάνω λιγότερα. Ήταν σοβαρό θέμα υγείας. Μου δημιούργησε σε έναν λεμφαδένα μία αυτοάνοση κακοήθεια και χρειάστηκε να κάνω ένα βαρύ χειρουργείο στην Αμερική. Πήγαν όλα πολύ καλά, όμως ήταν στο όριο. Ήταν επικίνδυνα.

Σε check up σχολαστικής ρουτίνας ο γιατρός κάτι εντόπισε στο βάθος. Φοβήθηκα, το λέω τώρα πρώτη φορά, για τον πόνο που θα προκαλούσα στα παιδιά μου. Έχω νιώσει αυτόν τον πόνο, επειδή έμεινα ορφανός από πολύ μικρός. Ο ένας μου γιος 22, ο άλλος 19.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Πoλίτης με τα "καμάρια" του στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

Φοβήθηκα για τον πόνο που θα τους προκαλούσα. Ευτυχώς γλίτωσα και γλίτωσαν κι αυτά από τον πόνο. Ήξεραν από την πρώτη στιγμή τι έχω ακριβώς και πέρασαν ένα σοκ. Το Πάσχα ήμουν στο νοσοκομείο για εγχείρηση. Μου στάθηκαν πολύ, ήταν πολύ δυνατοί δίπλα μου. Είχα υποσχεθεί ότι όταν γίνω καλά, θα πάω στο χωριό μου στο Μεγανήσι να χορέψω τσάμικο. Το ανέβασα κιόλας» ανέφερε σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του ο Γιάννης Πολίτης.

Όσον αφορά για την περίοδο που δούλευε στο Mega, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Ήμουν στο Mega από τις πρώτες προσλήψεις. Χρήματα έβγαλα. Το 2000 με 2004 που έκανα στο Mega την εκπομπή που κάνεις εσύ εδώ, έπαιρνα 12.800 ευρώ τον μήνα. Αυτά είναι τρελά λεφτά. Δεν στα χαρίζει κανείς. Τότε χρειαζόταν κλήρωση για να μπεις  σε διαφήμιση σε μία εκπομπή του Mega. Έτρεχε ο κόσμος να δώσει τα λεφτά του στο Mega. Τώρα τα παιδιά όμως παίρνουν από 400 ευρώ ημιαπασχόληση μέχρι 800 ευρώ. Είναι δύσκολο και σκληρό επάγγελμα».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR