counter

Γιάννης Πλούταρχος: Η απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στα όσα είπε για την Ελένη Φουρέιρα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος «έριξε τα πυρά» του για το «House of Fame». Μάλιστα, ο ίδιος υπογράμμισε ότι δεν συμφωνεί τόσο με την επιλογή των παικτών όσο και με την Ελένη Φουρέιρα σε ρόλο παρουσιάστριας.

«Τσακώνεται ο ένας με τον άλλον. Χωρίς κέρδος κέρατα. Το έχουν χάσει γιατί τους μισούς από αυτούς εγώ από οντισιόν δεν τους πέρναγα. Το μισό υλικό είναι για πέταμα. Η τηλεόραση έχει παθογένειες. Έχει μίμηση, θα δούμε να προσπαθούν να κάνουν όλοι Survivor. Ή έχουμε το σύνδρομο της Ελένης Φουρέιρα. Είναι εξαιρετική και μια χαρά το τραγούδι που είπε στη Eurovision, αλλά θα βάλω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision; Γιατί να παρουσιάσει η Φουρέιρα; Δεν το λέω με κάποιον φανατισμό. Έχω πολύ καλή πρόθεση. Το να παρουσιάζουν οι παρουσιαστές εκπομπές είναι το αυτονόητο, το να παρουσιάζουν μη παρουσιαστές εκπομπές είναι το παράλογο. Επειδή; Επειδή είναι όμορφοι, ένα εκατομμύριο είδη εκπομπών για να βγάζει την ομορφιά της και να την περιφέρει» είπε, μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στις δηλώσεις αυτές απάντησε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος είναι ένας από τους κριτές του «House of Fame». O τραγουδιστής, μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Ριζόπουλο, απάντησε με νόημα: «Η Ελένη μπορεί να κάνει τα πάντα με πάρα πολύ εύκολο τρόπο. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι ο εαυτός της. αυτό είναι η Ελένη. Ή την αγαπάς ή δεν την αγαπάς. Τελείωσε».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR