counter

Γιάννης Πλούταρχος: Η ανάρτηση για το θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου

Γιάννης Πλούταρχος: Η ανάρτηση για το θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου
Γιάννης Πλούταρχος: Η ανάρτηση για το θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου

Θρήνος στο ελληνικό τραγούδι μετά την είδηση του θανάτου του μεγάλου Γιάννη Πουλόπουλου, που έφυγε από την ζωή στα 79 του χρόνια, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Αττικόν λίγο μετά τις εννιά το βράδυ, εξαιτίας πνευμονολογικού προβλήματος.

Πολλοί ήταν οι συνάδελφοί του αλλά και οι θαυμαστές του που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την αφίσα του τραγουδιού του Γιάννη Πουλόπουλου, “Ο δρόμος”.

«Καλό ταξίδι Γιάννη», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιάννης Πλούταρχος.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως οι δύο άντρες στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί και μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος σε σύνεντευξή του στη RealLife και τον Βασίλη Μπουζιώτη είχε δηλώσει: «Τεράστια χαρά και συγκίνηση νιώθω! Είχα δουλέψει πλάι του στο ξεκίνημα μου, ξέρεις. Μια μεγάλη φωνή και μία μεγάλη καρδιά. Και τι γενναιόδωρος! Θυμάμαι,  κάναμε πρόβα, ήρθε προς το μέρος μου, δοκίμασε το μικρόφωνο και είπε με ένταση στους ηχολήπτες: "Παιδιά ανοίξτε το μικρόφωνο του! Το δικό του πρέπει να είναι ανοιχτό. Οι φωνές με τις φωνές και οι άφωνοι με τους  άφωνους." Είχα δακρύσει από χαρά και ακόμα και τώρα που στο λέω συγκινούμαι. Δάσκαλος, φωνάρα, με ψυχή. Χαρισματικός,  δωρικός,  ακουμπούσε κατευθείαν την καρδιά .Δεν έκανε τα τσαλίμια που έκαναν άλλοι,  δεν έκανε επίδειξη, δεν το είχε ανάγκη».

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR