counter

Γιάννης Πάριος: Η αντίδραση του όταν έμαθε ότι ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάσει το “Big Brother”

Γιάννης Πάριος: Η αντίδραση του όταν έμαθε ότι ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάσει το “Big Brother”
Γιάννης Πάριος: Η αντίδραση του όταν έμαθε ότι ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάσει το “Big Brother”

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” παραχώρησε ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο “Big Brother”, αλλά και στην αντίδραση του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, όταν του ανακοίνωσε ότι θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι.

-Με τον πατέρα σου Γιάννη Πάριο συζήτησες τη συγκεκριμένη πρόταση;

Με τον πατέρα μου, όπως έχει εξελιχθεί η ζωή μας, δεν μιλάμε τόσο τακτικά όσο κάποτε.  Ο ένας μένει στη Γλυφάδα, ο άλλος στην Κηφισιά και είναι άλλα τα ωράριά μας. Ας είναι καλά η τεχνολογία και το Facetime και βλεπόμαστε. Την ημέρα που είχα το ραντεβού με τον ΣΚΑΪ, είχα να μιλήσω με τον πατέρα μου δυο εβδομάδες και τότε με πήρε τηλέφωνο. Μόλις βγήκα από το ραντεβού τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι μου πρότειναν να παρουσιάσω το «Big Brother».  Και εκείνος μου είπε: «Να το κάνεις, αλλά σε παρακαλώ μην προσβάλεις τα παιδιά. Όταν τραγουδάνε δεν θέλω να τους πεις κάτι κακό». Και του απάντησα: «Πατέρα δεν είναι το “Fame Story”, αλλά το “Big Brother”». (γέλια). Όταν ξεκαθάρισα ποια είναι η εκπομπή, μου είπε να κάνω αυτό που νομίζω. Αν θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω, το κάνω κέφι, με πληρώνουν καλά, να το κάνω. Σε εκείνο το τηλεφώνημα συζητήσαμε πρώτη φορά για το «Globetrotters».

-Τι σου είπε;

Μου είπε ότι δεν του αρέσει που τσακωνόμασταν. Και του εξήγησα πως δεν το κάναμε επίτηδες. Όταν από κάθε προορισμό υπάρχει ένα υλικό 60 ωρών και εσύ οφείλεις να με δείχνεις μισή ώρα, δεν μπορείς να με δείχνεις να κρατιέμαι χεράκι χεράκι με τη γυναίκα μου. Μέσα στο 60ωρο λοιπόν, θα υπάρξει ένα στιγμιότυπο έντασης, διότι δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι η πίεση, η κούραση, τα νεύρα, η πείνα. Από ένα σημείο και μετά όλους αυτούς που είχαμε μπροστά μας όλο το 24ώρο γίναμε οικογένεια και δεν συνειδητοποιείς ότι υπάρχει μια κάμερα και ένα μικρόφωνο. Όταν βγήκε στον αέρα το συνειδητοποίησα. Τσίνισε λίγο ο πατέρας μου όταν του μετέφεραν τους καβγάδες μας, αλλά του εξήγησα ότι τίποτα δεν έγινε εσκεμμένα. Είναι και κουτό να κάνεις κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρεις πώς θα εκληφθεί συν ότι σου ορκίζομαι πως θεωρούσα ότι παίχτηκε, κυρίως τις στιγμές έντασης και αψιμαχίας, ως άχρηστο υλικό. Θεωρούσα ότι πήγα να κάνω ένα ταξιδιωτικό ριάλιτι φιλανθρωπικό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR