counter

Γιάννης Νταλιάνης: Οι "Άγριες Μέλισσες" και η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Γιάννης Νταλιάνης: Οι "Άγριες Μέλισσες" και η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου
Γιάννης Νταλιάνης: Οι "Άγριες Μέλισσες" και η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Ο Γιάννης Νταλιάνης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε τόσο για τις «Άγριες Μέλισσες» όσο και για τον «Σιωπηλό Δρόμο» στο Mega, που πρωταγωνιστεί. Παράλληλα, ο Γιάννης Νταλιάνης αναφέρθηκε στον γάμο του με την επίσης ηθοποιό Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αλλά και στα δυο τους παιδιά.

Σχετικά με τις «Άγριες Μέλισσες» ο Γιάννης Νταλιάνης ανέφερε: «Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένας κύκλος που έκλεισε αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που ο Δούκας και η Μυρσίνη δεν έχουν κανέναν, μια τυπική σχέση χρόνων, ο δικηγόρος, τους καλεί ένα βράδυ σπίτι του. Τους συμπονεί. Πιθανότατα ο δικηγόρος θα επιστρέψει στον τρίτο κύκλο. Ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις».

Για τη συμμετοχή του στον «Σιωπηλό Δρόμο» και τα παιδιά του, ο ηθοποιός τόνισε πως: «Είναι μια σειρά αξιώσεων, από κινηματογραφική άποψη και τον τρόπο της αφήγησης. Απευθύνεται σε πολύ νεανικό κοινό και έχει μια κινηματογραφική αφήγηση. Τα παιδιά μας είναι μικρά. 12 και 8 ετών. Είναι κορίτσια. Δεν βλέπουν το σίριαλ. Είναι κοινή απόφαση με τη Μαριλίτα να μη βλέπουν το σίριαλ. Ένα παιδί 8 χρονών ακόμη δε μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι στον χώρο της τέχνης ή της φαντασίας. Όταν παίζει μάλιστα ο γονιός του… Γενικά έχουν αντιληφθεί τι δουλειά κάνουν οι γονείς τους».

Σχετικά με τις δύσκολες στιγμές του, ο Γιάννης Νταλιάνης εξήγησε: «Δεν είπα ποτέ τα παρατάω παρόλο που υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Αυτές είναι οι στιγμές που χάνουν το ενδιαφέρον. Δεν έτυχα να βρεθώ σε δύσκολες στιγμές με κακοποιητικές συμπεριφορές. Υπήρχαν εντάσεις, έντονες συμπεριφορές αλλά σε λογικό και ελεγχόμενο πλαίσιο. Αν υπήρξε μεγάλη πίεση προς ένα άλλο άτομο, όχι σε μένα, αυτή είναι μια αμήχανη στιγμή. Δεν ξέρεις κάποιες φορές πώς να βοηθήσεις. Οι πραγματικές δύσκολες στιγμές είναι όταν συνεργάζεσαι με κάποιον που δεν είναι τελικά αυτό που περίμενες. Που δεν είναι των απαιτήσεων που θα ήθελες».

Τέλος, όσον αφορά για τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τα παιδιά τους και αν υπάρχουν δυσκολίες λόγω του κοινού τους επαγγέλματος, ο Γιάννης Νταλιάνης ανέφερε: «Συμφωνούμε στην τέχνη μας, μπορεί να διαφωνούμε στον τρόπο και στην μέθοδο, αλλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός που να δημιουργεί πρόβλημα. Με ενδιαφέρει τα παιδιά να πάρουν πολλές προσλαμβάνουσες. Να γίνει ένας καλός επαγγελματικός προσανατολισμός, που δεν γίνεται δυστυχώς στα σχολεία. Να αναπτύξουν τα πραγματικά τους ταλέντα και να βρουν κάτι που τις κάνει ευτυχισμένες και να μπορούν να ζήσουν από αυτό. Και ας είναι αυτό ότι να ναι».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR