counter

Γιάννης Μπέζος: “Τα ριάλιτι για εμένα είναι πορνό...Είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων”

Γιάννης Μπέζος: “Τα ριάλιτι για εμένα είναι πορνό...Είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων”
Γιάννης Μπέζος: “Τα ριάλιτι για εμένα είναι πορνό...Είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων”

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε για όλους και για όλα ο Γιάννης Μπέζος.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μουσική εκπομπή που θα κάνει στο Open, στα ριάλιτι και τις συνεργασίες τους.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! “Την καριέρα μου την οφείλω στον Γιάννη Μπέζο”

Όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος

«Στην εκπομπή που θα παρουσιάσω, θα επικοινωνώ πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Η εκπομπή μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου... Τίποτα δεν με φοβίζει. Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια, θα κάνω ό,τι θέλω και ό,τι μου αρέσει... Οι σειρές που θα υπάρξουν φέτος, ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν ξέρω, αν κάνουν καλό στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

«Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα το κάνει. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν», πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου σε παλιές σειρές. Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών. Από τη μια κράζουν και από την άλλη φοβούνται μην χαλάσουν τα χρηστά ήθη», είπε και συνέχισε: «Το να βάλεις κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, αυτά είναι αστεία και θα το χαρακτήριζα πορνό».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR