counter

Γιάννης Λοβέρδος: Έχασε 100 κιλά μέσα σε ενάμιση χρόνο! "Δίνω συνεχή μάχη"

Γιάννης Λοβέρδος: Έχασε 100 κιλά μέσα σε ενάμιση χρόνο! "Δίνω συνεχή μάχη"
Γιάννης Λοβέρδος: Έχασε 100 κιλά μέσα σε ενάμιση χρόνο! "Δίνω συνεχή μάχη"

O Γιάννης Λοβέρδος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια των κιλών αλλά και πως κατάφερε να τα χάσει μόνος του.

Όσα είπε ο Γιάννης Λοβέρδος

 «Διαρκώς δέχομαι χτυπήματα πίσω από την πλάτη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, υπήρξε συνυποψήφιός μου που το 2019 έλεγε, “ο χοντρός, ο χοντρός, ο χοντρός”, γιατί πράγματι ήμουν πάρα πάρα πολύ χοντρός. Τώρα που αδυνάτισα λέει “αυτός έχει πάθει καρκίνο και θα πεθάνει, γιατί να τον ψηφίσετε;”. Τέτοιες κακίες που ακούστηκαν…» είπε αρχικά ο Γιάννης Λοβέρδος.

Στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: «Έχω χάσει 100 κιλά. Το θέμα είναι ότι τα έχω κρατήσει εδώ και 2 χρόνια. Λίγο πάνω, λίγο κάτω, δίνω συνεχή μάχη με τον εαυτό μου. Ο παχύσαρκος είναι αδικημένος από τη φύση. Είναι μιας μορφής ασθένεια. Γι’ αυτό ακριβώς, καλώ τους ανθρώπους να αντισταθούν στον ρατσισμό. Υπάρχει ρατσισμός εναντίον των χοντρών στην Ελλάδα. Ακόμα και τώρα όταν ακούω “α, ο χοντρός”, νομίζω ότι αναφέρονται σε εμένα. Σου αφήνει κάτι μέσα σου».

Τέλος, ο Γιάννης Λοβέρδος αποκάλυψε πως όλα αυτά τα κιλά έχασε μόνος του!

«Τα έχασα μόνος μου, στην περίοδο των δύο καραντίνων. Έκανα φοβερή προσπάθεια, μόνος μου, με γυμναστική και αυστηρή διατροφή. Σε ενάμιση χρόνο τα έχασα, αλλά είναι δύσκολο να το διατηρήσεις. Υπήρχαν πάρα πολλές δύσκολες στιγμές. Πρέπει να έχεις κίνητρο. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με υποτιμά για την εμφάνισή μου» είπε.

Πηγή φωτογραφίας: Πρακτορείο NDP

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Γιάννης Λοβέρδος:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR