counter

Γιάννης Κοντούλης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη

Γιάννης Κοντούλης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη
Γιάννης Κοντούλης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη

Τα ξημερώματα της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης.

Ο Ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Συντετριμμένη η Δέσποινα Μοιραράκη

Μετά την είδηση του θανάτου του Γιάννη Κοντούλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε με την Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία είναι συντετριμμένη.

«Εγώ που μίλησα μαζί της πριν από λίγο είναι συντριμμένη. Είναι μια μάχη που δίνετε 3,5 χρόνια παρά το γεγονός που εμείς δεν το γνωρίζαμε, αυτό την είχε κάνει να συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα, να του δείχνει πιο πολύ την αγάπη της. Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο μου λέει αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή “Happy Day” μεταφέροντας τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Δέσποινα Μοιραράκη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του γιου της, Τάσου για τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Γιάννης Κοντούλης- Που και πότε θα γίνει η κηδεία του

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it” ανέφεραν πως η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα γίνει στο Κοιμητήριο Γλυφάδας την Τετάρτη 29 Ιουνίου, όπου εκεί θα του πουν το τελευταίο “αντίο” συγγενείς και φίλοι. Μέχρι στιγμής η ακριβής ώρα δεν έχει γίνει γνωστή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR