counter

Γιάννης Κατινάκης: Οι αναρτήσεις και το δημόσιο ευχαριστώ μετά την εξομολόγηση για την ομοφοβική επίθεση

Γιάννης Κατινάκης: Οι αναρτήσεις και το δημόσιο ευχαριστώ μετά την εξομολόγηση για την ομοφοβική επίθεση
Γιάννης Κατινάκης: Οι αναρτήσεις και το δημόσιο ευχαριστώ μετά την εξομολόγηση για την ομοφοβική επίθεση

Ο Γιάννης Κατινάκης δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok και κατήγγειλε δημόσια, την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε ΕΔΩ! Γιάννης Κατινάκης: Καταγγέλλει ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας - "Δεν θα είμαι πολύ ευχάριστος αυτή τη φορά"

Λίγες ώρες μετά ο ίδιος θέλησε με μερικά stories να ευχαριστήσει τον κόσμο, για τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κατινάκη

«Πραγματικά μέσα από τα μηνύματα που έλαβα και τα σχόλια που διάβασα ένιωσα ότι υπάρχει αληθινή ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το να βλέπεις τόσο κόσμο να καταδικάζει το μίσος και να διαλέγει την αγάπη είναι τόσο συγκινητικό και ελπιδοφόρο. Ένιωσα μια τεράστια αγκαλιά με όσα διάβασα και αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για όσους ανθρώπους ενδιαφέρθηκαν όχι μόνο για εμένα αλλά για την ισότητα και το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην ελευθερία και στην ασφάλεια.

Το περιστατικό δεν αφορά μόνο εμένα. Είναι ένα δείγμα του κινδύνου που προξενούν στην κοινωνία μας οι ανορίωτες συμπεριφορές γεμάτες μίσος. Δυστυχώς αυτό που βίωσα εγώ το βιώνουν πάρα πολλά άτομα και πολλές ψυχές μαυρίζουν. Εγώ θα συνεχίσω να εύχομαι να έρθει η μέρα που κανένα πλάσμα δεν θα περπατάει στον δρόμο φοβισμένο και τα αυτονόητα θα γίνουν όντως αυτονόητα.

Και για να κλείσω σε προσωπικό επίπεδο έχω πραγματικά την ανάγκη να πω ένα τεράστιο και ειλικρινές ευχαριστώ σε κάθε έναν ξεχωριστά που ενδιαφέρθηκε να στείλει ένα όμορφο μήνυμα και διαβάζοντάς τα να μου θυμίζει ότι η κοινωνία μας έχει και τη φωτεινή πλευρά με πολύ όμορφους ανθρώπους και πως στο τέλος η αγάπη πάντα νικάει», έγραψε ο Γιάννης Κατινάκης.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Γιάννη Κατινάκη.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram/ @giannis_katinakis

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR