counter

Γιάννης Βογιατζής: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Τι έλεγε;

Γιάννης Βογιατζής: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Τι έλεγε;
Γιάννης Βογιατζής: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Τι έλεγε;

Ο Γιάννης Βογιατζής έφυγε την Δευτέρα 15/5 από την ζωή σε ηλικία 88 ετών σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Δείτε επίσης - Γιάννης Βογιατζής: Το βιογραφικό και η καριέρα στο τραγούδι και στον κινηματογράφο

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Γιάννη Βογιατζή ήταν τον Ιανουάριο που μας πέρασε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Τότε ο ίδιος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, για τον Τόλη Βοσκόπουλο ενώ αποκάλυψε πως ο γάμος της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο πριν από 22 χρόνια ήταν η αφορμή να παντρευτεί τη σύζυγό του με θρησκευτικό γάμο.

Γιάννης Βογιατζής - Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Τι έλεγε;

«Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά, από το 2008 σταμάτησα να εμφανίζομαι επί πληρωμή. Μου έκαναν προτάσεις και μετά από πέντε χρόνια που σταμάτησα. Δέχτηκα πρόταση από μια τραγουδίστρια να βάψω τα μαλλιά μου για να κάνω γκεστ και αρνήθηκα. Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου όταν ήμουν νέος, αλλά μου αρέσει και τώρα που έχω μεγαλώσει. Έχω περάσει δύο δικτατορίες, κατοχή. Το 1941 πέθανε ο πατέρας μου, είχα μια μάνα χήρα και είχα ανάγκη να ζήσω. Φάγαμε σκύλο εν γνώση μας για να ζήσουμε. Με τον Φώτη Μεταξόπουλο καθόμασταν και ακούγαμε τις διδαχές του Ορέστη Μακρή. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου των ταινιών, ήταν ακριβώς έτσι. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν κολλητός μου και κάποια στιγμή χάλασε η φιλία μας και ούτε ξέρω γιατί. Μου στοίχισε η απώλειά του, ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος. Είχα επιτυχία στο γυναικείο φύλο, αλλά δεν πούλησα τον εαυτό μου για να κάνω τον γκόμενο. Για 4 χρόνια υπήρξα τραγουδιστής των ανακτόρων. Είχαμε γνωριστεί με τον Κωνσταντίνο, ήταν καταπληκτικό παιδί», είχε πει ο Γιάννης Βογιατζής.

Τέλος, ο τραγουδιστής είχε εξομολογηθεί: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 53 χρόνια, παντρεμένοι με πολιτικό γάμο από το 1978. Και ήθελε κάποια στιγμή να παντρευτούμε ορθόδοξα. Είχε προηγηθεί, όμως ο γάμος της Ελένης (με τον Γιάννη Λάτσιο) και μας άρεσε πάρα πολύ. Έτσι παντρευτήκαμε σε μία εκκλησία με θρησκευτικό γάμο, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Πήγαμε στον γάμο της Ελένης και μου είπε τότε η γυναίκα μου “δεν παντρευόμαστε κι εμείς ορθόδοξα;” κι έτσι έγινε. Μας τσίγκλισε. Η Ελένη είναι ένα δώρο Θεού, τη λατρεύουν οι άνδρες και την αγαπούν οι γυναίκες. Είναι περίπτωση. Πήγαινα στην εκπομπή της σχεδόν μέρα πάρα μέρα. Τώρα η υγεία μου δεν είναι καλή».

Δείτε παρακάτω την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Γιάννη Βογιατζή στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR