counter

Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφιδά: “Ξαφνικά διαπιστώνουμε πως σε πολλά πράγματα δεν έχουμε την ίδια άποψη”

Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφιδά: “Ξαφνικά διαπιστώνουμε πως σε πολλά πράγματα δεν έχουμε την ίδια άποψη”
Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφιδά: “Ξαφνικά διαπιστώνουμε πως σε πολλά πράγματα δεν έχουμε την ίδια άποψη”

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησαν ο Γιάννης Βαρδής με τη σύζυγό του όπου και αποκάλυψαν πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους μετά τον ερχομό του δεύτερο παιδιού αποκαλύπτοντας μάλιστα πως πλέον οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί.

Ο ερχομός ενός παιδιού παίζει καθοριστικό ρόλο όσον αφορά την εξέλιξη της σχέσης. Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν πως διαταράσσονται οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Συνέβη κάτι αντίστοιχο στη δική σας περίπτωση;

Γιάννης: Δεν γεννιέσαι γονιός, οπότε δεν ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις ορισμένα πράγματα από τη στιγμή που έρχεται το μωρό στη ζωή. Τις πρώτες μέρες που ήμασταν με την Κατερίνα στο σπίτι, ζοριστήκαμε και πελαγώσαμε. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε και πώς να αντιδράσουμε σε κάποια πράγματα. Μολονότι η Κατερίνα είχε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, ήταν πιο ήπιο παιδί από τον Αντώνη. Αυτό μας βοήθησε αρκετά και δεν ήρθαμε σε κόντρες με τη Νατάσα. Με τον ερχομό, όμως, του Αντώνη τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Ο Αντώνης είναι ένα παιδάκι πολύ πιο δύσκολο από το πρώτο μας παιδί και, παρότι έχουμε μια σχετική εμπειρία ως γονείς, δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε ορισμένες καταστάσεις. Ο μικρός από την ημέρα της γέννησής του κοιμάται maximum είκοσι λεπτά. Και μετά ξυπνάει. Η αϋπνία μας αλλά και η έλλειψη βοήθειας έχουν συντελέσει στο να έχουμε έρθει με τη Νατάσα πάρα πολλές φορές σε αντιπαράθεση. Αν και πάντα συζητούσαμε, ξαφνικά διαπιστώνουμε πως σε πολλά πράγματα δεν έχουμε την ίδια άποψη.

Παρ’ όλα αυτά, σας βλέπω πολύ καλά!

Νατάσα: Περνάμε διάφορες φάσεις!

Γιάννης: Ναι και είναι περίεργο. Παρόλο που πλέον τσαντιζόμαστε και τσακωνόμαστε αρκετές φορές, έπειτα από 15-20 λεπτά το ξεχνάω και θέλω να πάω να την αγκαλιάσω και να τη φιλήσω. Δεν κάνουμε συζητήσεις του τύπου «να δώσουμε τόπο στην οργή». Απλώς, είναι σαν να μη συνέβη. Ακόμα και σήμερα το πρωί λογοφέραμε για κάποιον λόγο, προσπαθώντας ο καθένας από εμάς να πει πως έχει δίκιο. Έπειτα, όμως, από λίγη ώρα κάναμε παιχνίδια ο ένας στον άλλο.

Νατάσα: Συμβαίνουν ακριβώς όπως σ’τα περιγράφει ο Γιάννης. Σε όλα αυτά παίζουν σίγουρα ρόλο η κούραση αλλά και το πρώτο μας παιδάκι, το οποίο έχει πάρα πολλές ανάγκες. Οπότε είναι λογικό να μοιραζόμαστε και να μην έχουμε πολύ χρόνο μεταξύ μας. Ερχόμαστε πολύ συχνά σε αντιπαράθεση, αλλά αυτό σιγά σιγά με τον καιρό είμαι σίγουρη πως θα φτιάξει.

Εμένα πάντως μου φαίνεστε ότι είστε ακόμα πολύ ερωτευμένοι!

Νατάσα: Αυτό δεν το συζητώ καθόλου!

Γιάννης: Εννοείται. Ακόμα και μέσα από τους καβγάδες, αν το ζευγάρι καταφέρει να παραμείνει μαζί, αυτό σημαίνει πως η σχέση ωριμάζει και πάει σε άλλο επίπεδο.

Φτάσατε ποτέ στο σημείο να πείτε «χωρίζουμε»;

Γιάννης: Όχι. Όμως, πολλές φορές το έχουμε συζητήσει σε τσακωμούς και έχουμε πει «κοίταξε να δεις, αν τα πράγματα συνεχιστούν έτσι, μήπως θα ήταν καλύτερα για ένα διάστημα να το σταματήσουμε και να δούμε πώς θα τα βγάλουμε πέρα;». Το να χωριστούμε, όμως, δεν έχει συμβεί ποτέ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR