counter

Γιάννης Αϊβάζης: Πόσα κιλά πήρε για ένα ρόλο;

Γιάννης Αϊβάζης: Πόσα κιλά πήρε για ένα ρόλο;
Γιάννης Αϊβάζης: Πόσα κιλά πήρε για ένα ρόλο;

Γιάννης Αϊβάζης

Ο Γιάννης Αϊβάζης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για τα κιλά που αναγκάστηκε να πάρει για χάρη ενός ρόλου.

Πώς καταφέρνεις στα 38 σου και διατηρείς το σώµα σου σε τόσο καλή κατάσταση;

Το σώµα για εµάς τους ηθοποιούς είναι εργαλείο της δουλειάς µας. Ανάλογα λοιπόν µε τι ρόλο έχουµε να παίξουµε κάθε φορά, το σώµα µας αλλάζει και πότε αδυνατίζουµε και πότε παχαίνουµε. Τον ∆εκέµβριο αναµένεται να βγει στους κινηµατογράφους η ταινία του Μανούσου Μανουσάκη Ουζερί Τσιτσάνης, όπου υποδύοµαι έναν ισχυρό άντρα της Κατοχής. ∆εν θα µπορούσα να είµαι πειστικός στον ρόλο µου αν ήµουν πολύ αδύνατος. Τον Μάιο που έγιναν τα γυρίσµατα πρέπει να ήµουν 96 κιλά. Μόλις τελείωσαν οι σκηνές µου, επειδή πάντα αγαπούσα τον αθλητισµό και φρόντιζα το σώµα µου, πήρα την απόφαση να ακολουθήσω ένα συγκεκριµένο πρόγραµµα διατροφής και να γυµναστώ. Τώρα ζυγίζω 87 κιλά, αλλά είναι όλο µύες.

Το κάνεις να ακούγεται πολύ εύκολο. Ήταν όντως έτσι;

Όσο µεγαλώνεις, ο µεταβολισµός σου αλλάζει και είναι πολύ πιο δύσκολο να χάσεις κιλά. Είναι, όπως µε τα διαστρέµµατα που παθαίνουν οι αθλητές. Αν είσαι 20-25 χρόνων, σε µία εβδοµάδα µπορεί να περπατάς κανονικά. Αν έχεις περάσει τα 30, η αποθεραπεία θα πάρει εβδοµάδες µπορεί και µήνα. Για να µπορέσω να χάσω αυτά τα 10 κιλά και ταυτόχρονα να δω το σώµα µου να γραµµώνει, χρειάστηκε να ακολουθήσω ένα συγκεκριµένο πρόγραµµα διατροφής σε συνδυασµό µε ένα 45λεπτο πρόγραµµα γυµναστικής, χωρίς να χρειαστεί να κάνω υπερβολές.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

ΟΚ 514

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR