counter

Γιάννα Ρέντεση: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή της 40χρονης παίκτριας του MasterChef

Γιάννα Ρέντεση: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή της 40χρονης παίκτριας του MasterChef
Γιάννα Ρέντεση: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή της 40χρονης παίκτριας του MasterChef

H Γιάννα Ρέντεση είναι 40 ετών, μένει στην Αμαλιάδα και δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef γιατί αγαπάει τη μαγειρική και της αρέσει να βρίσκεται συνεχώς πάνω από μια κουζίνα, να φτιάχνει φαγητά και γλυκά και να ευχαριστεί την οικογένεια και τους φίλους της. Μάλιστα πήρε μέρος στο μαγειρικό διαγωνισμό χωρίς να το ξέρουν οι δικοί της.

Θεωρεί πως η πίστη στον εαυτό της, ο δυνατός της χαρακτήρας και η επιμονή της, τη βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι. Έχει μάθει στη ζωή της όταν βάζει στόχους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να μην κάνει ποτέ πίσω.

Για εκείνη η μαγειρική είναι τα πάντα… δημιουργία, φαντασία, έκφραση συναισθημάτων και φυσικά καλοπέραση. Δηλώνει ισχυρογνώμων, ευθύς και γνήσιος άνθρωπος, με αίσθηση του χιούμορ, θαρραλέα, θρασύς χωρίς όμως να προσβάλλει τους άλλους και φυσικά ετοιμόλογη!

Θεωρεί πως το να έχει έναν δάσκαλο δίπλα της, είναι ό,τι καλύτερο για να  εξελιχθεί ως μαγείρισσα, για να βελτιωθεί ως επαγγελματίας. Το να είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά αρχικά την άγχωσε γιατί τον θεωρεί πολύ απαιτητικό. Πιστεύει όμως ότι αυτό θα την πεισμώσει και θα την κάνει να δώσει το 100 % του εαυτού της για να τον δικαιώσει για την επιλογή του να την ξεχωρίσει.

Αισθάνεται πανέτοιμη και δεν την φοβίζουν οι αναταραχές. Για εκείνη το πιάτο της αγάπης είναι ένας μουσακάς, γιατί αρέσει στους αγαπημένους της. Είναι αποφασισμένη να υπερβεί τον εαυτό της και μόνο και μόνο η ιδέα ότι θα την παρακολουθούν οι δικοί της άνθρωποι και θα είναι περήφανοι για εκείνη, αποτελεί μεγάλο κίνητρο για να παίρνει δύναμη. Αν την έβρισκες στην κουζίνα θα ήταν αλάτι και πιπέρι, γιατί χωρίς αλάτι δεν έχει γεύση το φαγητό και πιπέρι γιατί δηλώνει πως είναι… φωτιά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR