counter

Γιάννα Παναγοπούλου: Μιλά για τον ερχομό του γιου της, "Δύο χρόνια προσπαθούσα"

Γιάννα Παναγοπούλου: Μιλά για τον ερχομό του γιου της, "Δύο χρόνια προσπαθούσα"
Γιάννα Παναγοπούλου: Μιλά για τον ερχομό του γιου της, "Δύο χρόνια προσπαθούσα"

Καλεσμένη στην εκπομπή “T- Live” το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε η Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να γίνει μητέρα και να φέρει στον κόσμο τον γιο της.

Διαβάστε επίσης! Γιάννα Παναγοπούλου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του γιου της (Φωτό)

Η Γιάννα Παναγοπούλου για τον ερχομό του παιδιού της

«Η ζωή δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα ονειρευόμαστε. Εγώ είμαι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, μια γυναίκα επιστήμονας, τέλειωσα ένα πανεπιστήμιο, τη φιλοσοφική Αθήνας. Πήγα σε ένα δεύτερο, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη νομική, μετά την άσκηση, αλλά μετά έχεις να κάνεις με ένα ελεύθερο επάγγελμα. Όταν είσαι αυτοδημιούργητος και δεν έχεις τις πλάτες, γιατί είναι ένα κλειστό επάγγελμα το νομικό επάγγελμα, είναι πολύ δύσκολο. Θέλει πολλή δουλειά και πολλές σπουδές για να αποδείξεις και να τα καταφέρεις στον χώρο του ποινικού δικαίου…

Επειδή είμαι στρατιώτης, ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Πήρα τόσο κίνητρο από την αγάπη του άντρα μου, από το όνειρό μου να δημιουργήσω οικογένεια. Δύο χρόνια προσπαθούσα. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν πολλά χρόνια. Χτύπαγε το τηλέφωνο και χτυπούσε η καρδιά μου σαν να περίμενα τα αποτελέσματα των Πανελληνίων.  Στο πολλαπλάσιο. Όταν άκουγα ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, έπεφτα στα τάρταρα. Την επόμενη ημέρα ξυπνούσα και χαμογελούσα», είπε μεταξύ άλλων η Γιάννα Παναγοπούλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR