counter

Γιάνης Βαρουφάκης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τα γεγονότα στα Εξάρχεια

Γιάνης Βαρουφάκης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τα γεγονότα στα Εξάρχεια
Γιάνης Βαρουφάκης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τα γεγονότα στα Εξάρχεια

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το Γιάνη Βαρουφάκη στο διάδρομο του Υπουργείου Οικονομικών να συνομιλεί με δημοσιογράφους και αυτή είναι η πρώτη του εμφάνιση μετά την φραστική επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου από ομάδα νεαρών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αργά το βράδυ της Τρίτης βρισκόταν σε γνωστό εστιατόριο των Εξαρχείων, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Την ώρα που απολάμβανε το δείπνο του με την σύζυγό του, μία ομάδα νεαρών στην ουσία εισέβαλαν στο εστιατόριο και κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις στο τραπέζι του υπουργού Οικονομικών.

Οι νεαροί προπηλάκισαν και επιτέθηκαν φραστικά κατά του Γιάνη Βαρουφάκη και της παρέας του και τα αίματα γρήγορα άναψαν, με τον υπουργό να τους απαντά επίσης σε υψηλούς τόνους.

Η απάντηση του Υπουργού Οικονομικών έγραφε μεταξύ άλλων: «Χθες το βράδυ (Τρίτη 28η Απριλίου), στην περιοχή των Εξαρχείων, η σύζυγός μου Δανάη Στράτου κι εγώ δεχθήκαμε επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών στο εστιατόριο όπου δειπνήσαμε. Αντίθετα με τις εικασίες που ακούστηκαν, δεν επρόκειτο για οργανωμένο επεισόδιο, προσπάθεια σοβαρού τραυματισμού μας, προβοκάτσια ή για μέρος της συνολικότερης προσπάθειας πολιτικής «αποδόμησής» μου των τελευταίων ημερών».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR