counter

Για τον Σάκη Μπουλά, που έφυγε σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο

Για τον Σάκη Μπουλά, που έφυγε σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο
Για τον Σάκη Μπουλά, που έφυγε σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο

Ένας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά, ο οποίος και αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα για τον καλλιτεχνικό ελληνικό χώρο.

Ο Σάκης Μπουλάς είχε γεννηθεί στο Κιλκίς το 1954 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτό επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία.

Λίγα χρόνια αργότερα έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από μεγάλες επιτυχίες στον χώρο του τραγουδιού με συνεργασίες με τους: Θάνο Μικρούτσικου, Διονύση Σαββόπουλο, Αφροδίτη Μάνου, Λουκιανό Κηλαϊδόνη και άλλους μεγάλους καλλιτέχνες.

Αργότερα, ήρθε και η τηλεόραση που τον έκανε γνωστό και αγαπητό στο κοινό. Μερικές τηλεοπτικές επιτυχίες που είχε πρωταγωνιστήσει ήταν: Δέκα λεπτά κήρυγμα, Σαββατογεννημένες, Πενήντα – Πενήντα, Φίλα το βάτραχό σου και άλλες γνωστές παραγωγές.

Ο Μάκης Μπουλάς είχε πρωταγωνιστήσει και σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες όπως: Ο δράκουλας των Εξαρχείων, Η αγάπη είναι ελέφαντας, Λουκουμάδες με μέλι, Το φιλί της ζωής, Πεθαίνω για σένα και άλλες.

Ο Σάκης Μπουλάς, πέθανε, 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο Υγεία έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο θάνατός του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR