counter

Για τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη μιλάνε στο FTHIS.GR οι "μούσες" του

Για τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη μιλάνε στο FTHIS.GR οι "μούσες" του
Για τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη μιλάνε στο FTHIS.GR οι "μούσες" του

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η ξαφνική και τραγική είδηση της αυτοκτονίας του Μιχάλη Ασλάνη συντάραξε τους δικούς του ανθρώπους. Ο κόσμος της ελληνικής μόδας και οι στενοί συνεργάτες δηλώνουν απόλυτα σοκαρισμένοι στο άκουσμα του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη.

Ο Μιχάλης Ασλάνης υπήρξε ένας από τους διασημότερους μόδιστρους της χώρας μας, ο οποίος με το ταλέντο του μεσουράνησε κατά τη δεκαετία του '90. Η δημιουργικότητα και η φαντασία του υπήρξαν αδιαμφισβήτητα και από το ατελιέ του στο Κολωνάκι πέρασαν χωρίς καμία εξαίρεση οι γνωστότερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, celebtities, τραγουδίστριες και κοσμικές κυρίες .

Ο σχεδιαστής κατάφερε με τον ευαίσθητο χαρακτήρα του και την χαμηλών τόνων προσωπικότητά του να γίνει εξαιρετικά αγαπητός από τους συνεργάτες του, αλλά και δημοφιλής ακόμα και σε όσους δεν τον ήξεραν προσωπικά .

Η Βίκυ Κουλιανού, το  top model των 90's υπήρξε για χρόνια το αγαπημένο μοντέλο του σχεδιαστή και η σχέση τους όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας αποκλειστικά στο FTHIS.GR η σχέση της με τον νεκρό πλέον Μιχάλη Ασλάνη ήταν καρμική.

"Δυστυχώς είχαμε να μιλήσουμε 3 χρόνια. Ξέρετε σε αυτή τη δουλειά χάνεσαι και βρίσκεσαι λόγω συνθηκών. Το έμαθα πριν από λίγο και είμαι συγκλονισμένη. Ο Μιχάλης ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε τη ζωή μου. Αν δεν είχαμε εκείνη την καρμική συνάντηση στο ταξί δεν θα γινόμουν ποτέ μοντέλο και δεν έκανα αυτή τη δουλειά. Δεν είχαμε μιλήσει πρόσφατα γιατί μάθαινα ότι ήταν κλεισμένος στον εαυτό του. Μάθαινα από φίλους γιατί πάντα ρωτούσα για εκείνον ότι δεν έβγαινε. Του εύχομαι καλό ταξίδι".

Ένα ακόμη μοντέλο που υπήρξε μούσα για τον αδικοχαμένο σχεδιαστή ήταν και η Τζένη Τσιβεριώτη. Σε επικοινωνία που είχαμε η ίδια συγκλονισμένη για τον χαμό του δήλωσε:

"Έχω αποχωρήσει από τον χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια κι έτσι δεν μου είχε δοθεί η δυνατότητα να τον συναντήσω πρόσφατα. Είχα να επικοινωνήσω περίπου δύο χρόνια. Από όσο είχα ακούσει και διαβάσει ήταν πολύ στεναχωρημένος και κλεισμένος στον εαυτό του. Μόλις το άκουσα έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν ένα γλυκύτατος άνθρωπος και λυπάμαι πολύ. Να τον θυμούνται όλοι οι άνθρωποι που ήταν κοντά του".

Η Βασιλική Τσεκούρα είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον σχεδιαστή που για χρόνια περπατούσε στις πασαρέλες του:

"Δεν είχαμε μιλήσει τους τελευταίους μήνες. Ήταν φανερά καταβεβλημένος το τελευταίο διάστημα. Και ψυχολογικά και σωματικά, το έβλεπες. Λυπάμαι τόσο που αυτός ο εξαιρετικός άνθρωπος και ταλαντούχος σχεδιαστής. Ήταν μόνος του και έφυγε άδικα. Είτε πρόκειται για αυτοκτονία, είτε όχι, όλο αυτό συνέβη από την μοναχικότητά του και την ευαισθησία του".

Η Άντζελα Ευριπίδη είχε συναντήσει τον σχεδιαστή στην εβδομάδα μόδας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγους μήνες:

"Θυμάμαι δεν ήταν καλά. Ήξερα ότι έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και είχε ζάχαρο. Είμαι συγκλονισμένη".



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR