counter

Για ποιο λόγο ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε δημόσια συγνώμη και πήρε πίσω τα λόγια του (video)

Για ποιο λόγο ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε δημόσια συγνώμη και πήρε πίσω τα λόγια του (video)
Για ποιο λόγο ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε δημόσια συγνώμη και πήρε πίσω τα λόγια του (video)

Πέτρος Φιλιππίδης

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής "Πρωινό mou" ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης που ξεκαθάρισε όλα όσα ακούγονται για τον ίδιο τελευταία και απασχολεί συχνά τα δημοσιεύματα. Μίλησε για τις κριτικές και τα σχόλια που γίνονται στο διαδίκτυο και εξήγησε για ποιο λόγο δεν πρέπει να δίνεται βήμα στον καθένα να σχολιάζει δημόσια κάτι μέσω social media. Εκεί αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωσή του πως το 99,9% των χρηστών του Twitter είναι ηλίθιοι.

«Είπα μία βλακεία, ήταν τεράστια υπερβολή αυτό που είπα για τους χρήστες στο twitter αλλά το μετάνιωσα. Πιστεύω ότι η ευγένεια είναι υποχρέωση μας. Υπάρχουν «πικραμένοι» που βγαίνουν και λένε ότι θέλουν. Ήταν υπερβολή αυτό που είπα, το παίρνω πίσω και ζητώ συγγνώμη. Τον έκλεισα τον λογαριασμό και δεν νομίζω να ξαναμπώ».

Ο ηθοποιός μίλησε για τις κριτικές που του γίνονται, τόσο από κριτικούς θεάτρου και τηλεόρασης, όσο και από τον κόσμο.

«Δεν μπορεί κάποιος που δεν με έχει δει στην τηλεόραση ή το θέατρο να με κρίνει. Πιστεύω ότι ξέρει κανείς τι είναι ή να προσπαθεί να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για τον εαυτό του. Είναι καλύτερο το αν είσαι καλός ή όχι, να το λένε οι άλλοι. Εξαρτάται σε ποιους απευθύνεσαι και με ποιον συνομιλείς. Η ψευδοταπεινοφροσύνη είναι υποκρισία και η χαρά της μετριότητας. Κρίνεσαι από τον χώρο σου και πρέπει να σε αποδέχεται ο χώρος σου. Ακούω όσους με αγαπούν και θέλουν το καλό μου, σ’ αυτούς έχω εμπιστοσύνη».

Τον ενοχλεί να λένε ψευδή πράγματα για τον χαρακτήρα του και την οικογένεια του και δεν θα επιτρέψει κανένας να πειράξει τον γιο του και την γυναίκα του.

«Όσον αφορά τη γυναίκα μου και το παιδί μου δεν πρόκειται να επιτρέψω να τους «κατασπαράξουν» τα μέσα. Δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό. Όσο ήταν μικρό το παιδί υπήρχε προστασία, τώρα βλέπω ότι αγριεύει το πράγμα. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλά για το παιδί μου. Αν επιλέξει να κάνει μια δουλειά που θα εκτίθεται, θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR