counter

Για Λιάγκα-Συνατσάκη: "Δεν είμαστε κολλητοί απλώς..."

Για Λιάγκα-Συνατσάκη: "Δεν είμαστε κολλητοί απλώς..."
Για Λιάγκα-Συνατσάκη: "Δεν είμαστε κολλητοί απλώς..."

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξη του στο περιοδικό "Adore" μιλάει για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα και τα ελαττώματα του.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας για τη φιλία αναφέρεται στον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαίρη Συνατσάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είμαι επιφυλακτικός και στη φιλία και στη σχέση. Έχω πέντε κολλητούς και μ‘ αυτούς συναναστρέφομαι. Εκτός από τον Γιώργο (σ.σ. Λιάγκα) και τη Μαίρη Συνατσάκη δεν έχω κάνει άλλους φίλους από τη δουλειά. Και μ’ αυτούς δεν είμαστε κολλητοί απλώς συναναστραφήκαμε και μοιραστήκαμε πράγματα".

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν διστάζει να παραδεχτεί τα ελαττώματα του, που όπως λέει ο ίδιος είναι αρκετά: "Δεν ξεχνάω ποτέ, σε βαθμό κουραστικό. Δεν είμαι εκδικητικός, αλλά θυμάμαι τα πάντα. Είμαι, επίσης, παπατζής με την καλή έννοια. Χειρίζομαι πολύ καλά το λόγο και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που γίνεται προτέρημα στη δουλειά αλλά στην καθημερινότητα είναι ελάττωμα. Κάποιος που σε βλέπει να χειρίζεσαι καλά το λόγο δεν σε εμπιστεύεται a priori, γιατί θεωρεί ότι του λες “παπάντζες”.

Η φήμη του καλού παιδιού δεν αρέσει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο που όπως λέει στην πραγματικότητα υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τον αντέχουν: "Δεν μ’ αρέσει να είμαι το καλό παιδί, μη με λέτε καλό παιδί. Δεν θέλω να είμαι το καλό παιδί και να με πηγαίνουν όλοι γιατί τότε κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Υπάρχουν, και άνθρωποι που δεν με αντέχουν".

Την προσωπική του ζωή θέλει να την κρατάει μακριά από τα φώτα. Στην ερώτηση αν θα “πουλούσε” την προσωπική του ζωή για να ανέβει η δημοτικότητά του απαντά: "Δεν θα πουλούσα ποτέ τίποτα. Είχα καλή πρόθεση στην αρχή και γι’ αυτό τότε τα έλεγα στην εκπομπή. Όμως μετά η μία έφυγε, η άλλη θίχτηκε και έτσι αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω ποτέ για τα προσωπικά μου. Και αυτό το τηρώ εδώ και τέσσερα χρόνια" καταλήγει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR