counter

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Κάποιες συμπεριφορές τις έχω συγχωρήσει λόγω μεγάλου ταλέντου”

 Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Κάποιες συμπεριφορές τις έχω συγχωρήσει λόγω μεγάλου ταλέντου”
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Κάποιες συμπεριφορές τις έχω συγχωρήσει λόγω μεγάλου ταλέντου”

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ήταν καλεσμένος την Τρίτη (14/6) ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Όσα δήλωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

«Υπάρχουν όρια που πρέπει να τηρούνται. Έχω δει σκληρές συμπεριφορές που τις έχω συγχωρήσει, λόγω μεγάλου ταλέντου ή μεγάλης καλλιτεχνικής οντότητας. Αλλά πάντα υπάρχουν όρια. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτό, αλλά δεν περνάνε τα όρια του ποινικά κολάσιμου», είπε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Οκ, είναι μια συμπεριφορά κακή και κατακριτέα, που δεν μου αρέσει και τη στηλιτεύω όπου μπορώ, αλλά από εκεί και πέρα, ο καλλιτέχνης είναι κάτι άλλο και του βγάζω το καπέλο. Αρκεί να μην περνάνε βέβαια, τα όρια, να μην τραυματίζει δηλαδή άλλους ανθρώπους. Στιγμιαία, όλοι πληγωνόμαστε από κάτι».

Τέλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εξήγησε ότι στα δικά του χρόνια, το θέατρο ήταν πολύ σκληρό!

Δείτε επίσης - Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη: “Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε”

«Εμείς στα χρόνια μας μεγαλώσαμε με τη λογική ότι έτσι είναι το θέατρο. Όπου έβλεπα σκοτάδι και μαυρίλα, καταλάβαινα ότι "εδώ θα βασανιστούμε" κι έφευγα. Ποτέ δεν μου άρεσε να μου μιλάνε άσχημα» είπε!

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR