counter

Τζορτζ Κλούνεϊ: Μίλησε πρώτη φορά για την πλάκα που του έκανε ο Μπραντ Πιτ

Τζορτζ Κλούνεϊ: Μίλησε πρώτη φορά για την πλάκα που του έκανε ο Μπραντ Πιτ
Τζορτζ Κλούνεϊ: Μίλησε πρώτη φορά για την πλάκα που του έκανε ο Μπραντ Πιτ

O Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν το εξώφυλλο του τεύχους Man of the Year του περιοδικού GQ και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν θα ξεχάσει ποτέ τη φάρσα του Μπραντ Πιτ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ocean's 12».

«Θα πηγαίναμε για γυρίσματα στη Λίμνη Κόμο, όπου εκεί έχω σπίτι και έχω ζήσει πολλά χρόνια, και ο Μπραντ είχε τη φαεινή ιδέα να με κάνει ρεζίλι. Μοίρασε παντού χαρτιά, λέγοντας στους κατοίκους ότι η ταινία έρχεται στην πόλη σας, θα απευθύνεστε στον Τζορτζ Κλούνεϊ μόνο ως «Mr Clooney» και δεν θα τον κοιτάτε ποτέ στα μάτια. Φυσικά η ιστορία πήρε μεγάλες διαστάσεις και δεν άργησαν να βγουν τα εξώφυλλά όπου με αποκαλούσαν "ντίβα"», είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Παρόλα αυτά, πήρε την εκδίκησή του, μιας και κέρδισε 10.000 από τον Μπραντ Πιτ έπειτα από στοίχημα ότι θα μπορούσε να περάσει μία νύχτα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, κοντά στο δικό του. Μαζί τους ήταν και συμπρωταγωνιστές τους στην ταινία «Ocean’s 12», Ματ Ντέιμον και Ντον Τσιντλ.

 Όπως είπε συγκεκριμένα: «Στις 3 το πρωί πήραμε μια σκάλα, την βάλαμε στο πλωτό σκάφος και πήγαμε στο στοιχειωμένο σπίτι. Όταν ανεβήκαμε την σκάλα το πρώτο πράγμα που είδαμε ήταν το άγαλμα ενός φιδιού που τρώει το κεφάλι μιας γυναίκας», είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ και συνέχισε: «Καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: δίνουμε 10.000 δολάρια σε όποιον θα μπορεί να περάσει μια νύχτα στο στοιχειωμένο σπίτι με μόνο ένα κερί, έξι σπίρτα και ένα μπουκάλι κρασί».

Ο ηθοποιός πήρε την ευχαρίστηση που ήθελε αφού: «Μας πήρε τηλέφωνο ο Μπραντ και είπε γυρίστε πίσω τώρα δεν κάθομαι λεπτό εδώ μέσα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR