counter

Γέννησε η Μαριλού Κόζαρη: Πατέρας για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης

Γέννησε η Μαριλού Κόζαρη: Πατέρας για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης
Γέννησε η Μαριλού Κόζαρη: Πατέρας για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το πρωί της Πέμπτης ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η σύζυγος του γνωστού καλλιτέχνη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους περίπου 4 κιλών, ενώ την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη «Super Κατερίνα».

«Να τους ζήσει! Πριν από περίπου 45 λεπτά έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι κοντά στα 4 κιλά. Η συγκίνησή μου είναι τεράστια. Να είναι γερό και καλότυχο! Περισσότερα θα σας πούμε αύριο. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα» είπε συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Θυμίζουμε πως ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν στις 27 Μαΐου στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα.

Πάνος Μουζουράκης - Η γνωριμία με την Μαριλού Κόζαρη και η πρόταση γάμου

«Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής μας φίλης στου Ψυρρή, έχει μια ιδιαίτερη γλύκα και ευγενικό τρόπο. Την πρόταση γάμου την έκανα στο escape room. Ήμασταν με την κουμπάρα μας την Ευαγγελία και τον Πέτρο Κουσουλό, που με βοήθησε να το στήσω όλο, γιατί ήθελα να φανεί πως έρχεται από αλλού η ιδέα, να μην καταλάβει τίποτα. Πήρα τον Πέτρο Κουσουλό και του είπε βρες κάτι και κάλεσε μας σήμερα στο τάδε escape room να λύσουμε γρίφο, που στο τέλος έβρισκες έναν θησαυρό, ένα διαμάντι.

Παίρνει η Ευαγγελία την Μαριλού και της λέει πως δεν μπορούμε σήμερα, γιατί ο Πάνος έχει μια υποχρέωση. Όντως είχα υποχρέωση και το είχα ξεχάσει. Το άλλαξα και πήγαμε τελικά. Όταν μπήκαμε μέσα και άκουσε το story με τα διαμάντια μου είπε "εδώ έπρεπε να μου κάνεις πρόταση γάμο".

Νιώθω ωραία που πλησιάζουν οι μέρες που θα γεννηθεί το παιδί μας και απλά δεν θέλω να υποφέρει από πόνους. Τι περνάτε εσείς οι γυναίκες; Είναι απίστευτο», είχε πει λίγες ημέρες πριν ο Πάνος Μουζουράκης.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR