counter

Γέννησε η Μαρία Αραμπατζή!

Γέννησε η Μαρία Αραμπατζή!
Γέννησε η Μαρία Αραμπατζή!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Μαρία Αραμπατζή, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Πριν τέσσερα χρόνια, η γνωστή παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον άνθρωπό της, Ανδρέα Μήτσαινα και ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Την Μαρία Αραμπατζή την γνωρίσαμε μέσα από τα δελτία ειδήσεων, αλλά και από την συμμετοχή της στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί» και «Μοmmy» στο Mega.

Σήμερα, συνεχίζει την καριέρα της πίσω από τις κάμερες. Συγκεκριμένα, έχει τη γενική διεύθυνση του καναλιού Δίκτυο - Τηλεόραση στις Σέρρες. Το σταθμό δημιούργησαν οι γονείς της και εκείνη τον ανέλαβε εξολοκλήρου, όταν η αδελφή της Φωτεινή Αραμπατζή εξελέγη βουλευτής.

Μάλιστα, η αδερφή της μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Έρχονται εκείνες, οι πρωτόγνωρες, οι πρωτοειδωμένες στιγμές στη ζωή, που η χαρά, η ευτυχία, σε ξαφνιάζει, σε σαστίζει.. Σήμερα ζήσαμε μια τέτοια μοναδική στιγμή… Η αδελφούλα μου μας έκανε το ωραιότερο δώρο… Ένα υπέροχο αγοράκι ήρθε στη ζωή μας. γεμίζοντας μας αληθινή, γήινη ευτυχία!

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR