counter

Γέννησε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν!

Γέννησε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν!
Γέννησε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν!

Γονείς έγιναν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ.

Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2022, υποδέχθηκε ένα αγοράκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει ακόμα άλλα 6 παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Scott Disick τους Reign Aston (8 ετών), Mason Dash, (13 ετών) και Penelope Scotland (11), ενώ ο Τράβις Μπάρκερ από τον γάμο με την  Shanna Moakler τους Landon (20 ετών), Alabama (17 ετών) και Atiana De La Hoya (24 ετών).

Διαβάστε επίσης! Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά το χειρουργείο που έκανε για να "σωθεί" το μωρό της

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Σεπτέμβριο η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση για να σώσει το μωρό της.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου (διακόπτοντας) την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, τον βράχο μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι.

Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω βιαστικά σε επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό μου. Δεν νομίζω ότι κάποια που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να κατανοήσει το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα αντίληψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους όταν ήταν σε εγκυμοσύνη. Δόξα τω Θεώ. Το να βγαίνω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου, ασφαλές, ήταν η μεγαλύτερη ευλογία» έγραψε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν τότε στο Instagram.

 

Photo Credits: Zuma Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR