counter

Γέννησε η Κάτια Ζυγούλη! Το FTHIS.GR έχει όλες τις λεπτομέρειες

Γέννησε η Κάτια Ζυγούλη! Το FTHIS.GR έχει όλες τις λεπτομέρειες
Γέννησε η Κάτια Ζυγούλη! Το FTHIS.GR έχει όλες τις λεπτομέρειες

Σάκης - Κάτια- Ρουβάς junior

Από τα πρώτα μωρά του 2013 θα είναι η δεύτερη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη.

Το πρωί της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί με προγραμματισμένο ραντεβού για καισαρική, η Κάτια Ζυγούλη μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο "Λητώ" για να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου είχε την τελευταία της επίσκεψη στο γυναικολόγο της Ελπιδοφόρο Δουράτση.

Κοντά στην Κάτια ήταν από την πρώτη στιγμή ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έβαλε τα κλάματα μόλις αντίκρισε το νέο μέλος της οικογένειάς του. Η μικρούλα θα γιορτάζει τα γενέθλιά της με δύο μέρες διαφορά από τον διάσημο μπαμπά της, αφού ο Σάκης έχει γεννηθεί στις 5 Ιανουαρίου.

Όπως μας αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Κάτιας Ζυγούλη:"Η μικρή γεννήθηκε 3.800γρ.όλα πήγαν πολύ καλή. Το απολαύσαμε. Αυτό που ζω μαζί με τον Σάκη και την Κάτια απο το 2008 είναι μοναδικό. Είναι εξαιρετικά παιδιά και μέσα από την καρδιά μου σας λεω ότι είναι γεννημένοι για γονείς. Ο Σάκης κατά τη διάρκεια της καισαρικής βρισκόταν σε έναν προθάλαμο και παρακολουθούσε. Μόλις αγκάλιασαν την μικρή συγκινήθηκαν πάρα πολύ, όπως άλλωστε και εμείς που ήμασταν εκεί".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR