counter

Γενέθλια για τον Μάξιμο Μουμούρη – Αυτή είναι η ηλικία του

Γενέθλια για τον Μάξιμο Μουμούρη – Αυτή είναι η ηλικία του
Γενέθλια για τον Μάξιμο Μουμούρη – Αυτή είναι η ηλικία του

Ο Μάξιμος Μουμούρης το φετινό χειμώνα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Ράντου στο θέατρο Διάνα και την παράσταση «Τζάσμιν» και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός παρά το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα πάντα βρίσκει χρόνο για να περνάει με την οικογένεια του, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του.

Μάλιστα, ο Μάξιμος Μουμούρης πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλια του και τα γιόρτασε με αγαπημένους του ανθρώπους.

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος έγινε 43 ετών και έσβησε μια τούρτα με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.

Η σύζυγός του Νάντια Γιαννακοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από αυτή την σημαντική ημέρα.

«Ξεκίνησε η εορταστική περίοδος για εμάς! Την Δευτέρα γιόρταζε η Κατερινούλα μου. Σήμερα γενέθλια ο Μάξιμος και έπεται συνέχεια...Υγεία και χαρά σε όλους εύχομαι από την καρδιά μου!!! Να ζούμε κάθε στιγμή αληθινά και με αγάπη! (Υ.Γ.: ειδικά αυτές τις μέρες η απουσία των αγαπημένων μας είναι ακόμη πιο έντονη. Ακόμη πιο επώδυνη, την Δευτέρα θα γιόρταζε μαζί με την μεγάλη μου κόρη και η μητέρα μου. Δεύτερη γιορτή που κάνουμε χωρίς αυτήν. Το κενό δεν αναπληρώνεται. Η απουσία της εκκωφαντική. Την έχω όμως πάντα μέσα μου, και αυτή η ζεστασιά της θύμησης της είναι η δύναμη και ο οδηγός μου) Καλές γιορτές να έχουμε όλοι!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR