counter

Γενέθλια για την Ζέτα Δούκα: Αυτή είναι η ηλικία της

Γενέθλια για την Ζέτα Δούκα: Αυτή είναι η ηλικία της
Γενέθλια για την Ζέτα Δούκα: Αυτή είναι η ηλικία της

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Ζέτα Δούκα.

Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε 47 χρόνια ζωής και γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα στο σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους.

Η Ζέτα Δούκα αυτό το διάστημα υπακούει τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και παραμένει στην κατοικία της και μπορεί να μην γιόρτασε τα γενέθλιά της όπως τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο έσβησε κανονικά τα κεράκια της σε μια εντυπωσιακή τούρτα.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες και οι ευχές που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους, ήταν πολλές.

«Το 4 και το 7 ( μαζί με το 10 αλλά δεν είναι της παρούσης...), ήταν ανέκαθεν οι αγαπημένοι μου αριθμοί. Τώρα που το ένα βρίσκει το άλλο Και παρέα συναντούν την...ηλικία μου, την αριθμητική μου τουλάχιστον, δεν μπορώ παρά να είμαι πανευτυχής! Έστω κι αν οι συνθήκες δεν ευνόησαν να γιορτάσω τα γενέθλια μου με τους ανθρώπους που αγαπώ πλάι μου, οι ευχές και η σκέψη τους ήταν μαζί μου! Είμαι ευτυχισμένη γιατί όλα αυτά που χρειάζομαι , τα απλά και ουσιαστικά, τα έχω! Είμαι ευγνώμων που μεγαλώνω όμορφα και η ευχή μου είναι να συνεχίσω έτσι και καλύτερα!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Δούκα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR