counter

Γενέθλια για την Ελεονώρα Μελέτη: Το πάρτι-έκπληξη που της διοργάνωσε ο σύζυγός της (Φωτό και βίντεο)

Γενέθλια για την Ελεονώρα Μελέτη: Το πάρτι-έκπληξη που της διοργάνωσε ο σύζυγός της (Φωτό και βίντεο)
Γενέθλια για την Ελεονώρα Μελέτη: Το πάρτι-έκπληξη που της διοργάνωσε ο σύζυγός της (Φωτό και βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε την Παρασκευή τα γενέθλιά της και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης οργάνωσε για εκείνη ένα πάρτι-έκπληξη.

Η γνωστή παρουσιάστρια έγινε 43 ετών και μοιράστηκε φωτογραφίες από τη γιορτή με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ αναφέρθηκε και στο υπέροχο δώρο του συζύγου της.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις τόσες θερμές ευχές που διάβασα! ίναι υπέροχο, σχεδόν μαγικό, το πόσο νιώθω τα λόγια σας να βγαίνουν εκ βαθέων. Με συγκινείτε. Για το χρόνο που αφιερώσατε για να γράψετε αυτή την ευχή, κ για την ενέργεια που φέρουν οι λέξεις σας! Για το ότι είστε κ εσείς ένας από τους λόγους για τους οποίους θα κοιμηθώ χαρούμενη κ γεμάτη. Ο άλλος είναι ο @psycho_25.

Που από τότε που τον γνώρισα έχει δώσει άλλη σημασία στη μέρα των γενεθλίων μου, η οποία μέχρι πριν λίγα χρόνια με άφηνε αδιάφορη.

Δεν είχα σχέδια γι απόψε. Δεν καθόταν κάτι. Ο ένας θα έλειπε, ο άλλος θα είχε γάμο, ο άλλος δεν μπορούσε, ε , δεν το πάλεψα κ πολύ. Στη δεύτερη “χυλόπιτα” είπα : “έλα θα κάνουμε κάτι την ερχόμενη εβδομάδα”… Εξάλλου ψιλό βαριόμουν…

“Άστο” μου λέει ο @psycho_25 . Κάτι θα κάνω. Κ έκανε ένα οικογενειακό τραπέζι να μοιάζει με καλοστημένο event. Με μια διακόσμηση δια χειρός του ιδίου που θα ζήλευε επαγγελματίας, με εκείνον σε ρόλο ψήστη, κ με …βεγγαλικά. Νύφη μπορεί να μην ντύθηκα ποτέ αλλά το βεγγαλικό μου το θαύμασα κοιτώντας αποχαυνωμένη. Κ χωρίς να το περιμένω! u @psycho_25 #birthday #43 #mybirthday», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram.

Δημόσιες ευχές θέλησε να της στείλει και ο αγαπημένος της σύζυγος και ανέβασε ένα τρυφερό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό. 

“Να σε χαίρομαι να έχουμε υγεία και κάθε χρόνος που θα περνά από πάνω μας να μας αφήνει ευχάριστες αναμνήσεις και τις αναμενόμενες θεραπεύσιμες ουλές όπως σε κάθε γνήσιο στρατιώτη που σέβεται και μάχεται για αυτό που αγαπά… Σ’ αγαπώ!!!(43)
#surpriseparty», έγραψε στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Μαροσούλη. 

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR