counter

Γενέθλια για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η τούρτα με… άρωμα "First Dates"

Γενέθλια για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η τούρτα με… άρωμα "First Dates"
Γενέθλια για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η τούρτα με… άρωμα "First Dates"

Μια σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, καθώς έχει τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια του “First Dates” του Star δεν σταμάτησε στιγμή να δέχεται ευχές στα social media από τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους οποίους έχει αναπτύξει μια δυνατή σχέση και μοιράζεται μαζί τους στιγμές της καθημερινότητάς του.

Δείτε επίσης - Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Έχω περάσει κατάθλιψη και την πολεμάω ακόμα"

Ζενεβιέβ Μαζαρί – Το πάρτι για τα γενέθλια της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί γιόρτασε την ημέρα αυτή έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, η ίδια έσβησε μια εντυπωσιακή τούρτα, η οποία είχε άρωμα… First Dates”, καθώς είχε σχήμα καρδιάς και κόκκινο χρώμα.

Η ίδια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρει μπροστά από την τούρτα της και έγραψε στη λεζάντα: «Σας ευχαριστώ για τις ζεστές ευχές σας και τα γεμάτα αγάπη μηνύματα σας. Λατρεύω ακόμα τα γενέθλια, τα πάρτυ, τις τούρτες σαν παιδί, γιατί μου υπενθυμίζουν ότι γελώντας και χορεύοντας μαζί με φίλους, η ζωή είναι ωραία, είναι μέλι, νέκταρ των θεών. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το “First Dates”

«Το First Dates είναι απόλαυση για μένα. Τώρα που το παρακολουθώ με τον άντρα μου περνάω τέλεια. Τα νούμερα τηλεθέασης καλό είναι να μην τα συζητάμε γιατί έχουμε παίξει τέσσερα επεισόδια.

 Εγώ ξέρω ότι τα «σπάμε» γιατί περνάει καλά ο κόσμος. Στα 20 μου έχω σηκωθεί κι έχω φύγει από ραντεβού, εξαφανίστηκα γιατί δεν… τράβαγε, δεν με ξαναείδε ο άνθρωπος", έχει δηλώσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τοFirst Dates”.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR