counter

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η απάντηση που έδωσε σε follower της όταν την ρώτησε με ποιον είναι διακοπές

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγες οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν την Γαρυφαλλιά Kαληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα να βρίσκονται σε σχέση και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

 Ωστόσο, οι δυο τους δεν έχουν παραδεχτεί κάτι ενώ δεν είναι λίγες οι ερωτήσεις που δέχονται καθημερινά στα social media για το αν είναι το νέο ζευγάρι της πόλης.

 Έτσι, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πραγματοποίησε ένα Q&A στο instagram και μεταξύ άλλων δέχτηκε την ερώτηση: «Ρε κολλητή με ποιον πήγες διακοπές, με φίλες;».

Το όμορφο μοντέλο λοιπόν θέλησε να απαντήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχει σημασία, πλέον στα social θα δείχνω επιλεκτικά αυτό που θέλω να δείχνω και μέχρι εκεί που αντέχω εγώ να δείχνω, ώστε να μην επηρεάζεται η ζωή μου και η ψυχική μου ηρεμία…Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας γιατί το βλέπω σε μηνύματα που μου έρχονται, με το να μάθετε τι κάνει ο άλλος στη ζωή του, σπαταλάτε τόση ενέργεια και αφήνετε τη δική σας ζωή πίσω, δεν χρειάζεται να ξέρετε. Εγώ είμαι εδώ για να συζητάμε, να σας δείχνω αυτό που σας δείχνω, είμαι αυτό που ήμουν πάντα. Δεν θα ήθελα να πουλήσω την προσωπική μου ζωή και να στέλνει μετά ο καθένας τα μηνύματά του».

Δείτε επίσης - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έτσι απάντησε για την προσωπική της ζωή μετά τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα

Δείτε παραπάνω όσα είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για την προσωπική της ζωή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR