counter

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η αιχμηρή ανάρτηση–απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου – “Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε;”

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η αιχμηρή ανάρτηση–απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου – “Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε;”
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η αιχμηρή ανάρτηση–απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου – “Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε;”

Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην Κατερίνα Καινούργιου η οποία το πρωί της Πέμπτης 12/1 μέσα από την εκπομπή της σχολίασε το πώς απάντησε το μοντέλο στις κάμερες όταν την ρώτησαν για τον Χρήστο Μάστορα.

Δείτε επίσης - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την φωτογραφία που ανέβασε με τον Χρήστο Μάστορα

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής, «Super Κατερίνα», Φαίη Φώτου συνάντησε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και εκείνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της στις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή κάνοντας την  παρουσιάστρια του Alpha να αντιδρά και να αναφέρει πως ο Χρήστος Μάστορας δεν θα αντιδρούσε ποτέ έτσι.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Η Γαρυφαλλιά είναι ένα κορίτσι που τη μάθαμε μέσα από το GNTM και είναι πάρα πολύ ωραία κοπέλα. Όταν τη γνώρισα εγώ είχε συστολή, ήταν γλυκύτατη, ευγενέστατη, τη γνώρισα από τον πρώην σύντροφό της. Δε ξέρω αν έχει ή όχι σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Χρήστος, για μένα, αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες που έχουμε, τρομερός και πάντα είναι ευγενικός, απαντάει με χιούμορ. Αν σταματούσαν τον Χρήστο Μάστορα ποτέ δε θα το έκανε αυτό, ποτέ δε θα ήταν με το κινητό, ποτέ δε θα έτρεχε και δε θα αδιαφορούσε έτσι για τη δημοσιογράφο. Ειδικά ένα κορίτσι που τώρα ξεκινάει και στήνει την καριέρα της. Ήταν αγένεια.Το λέω εγώ που τη συμπαθώ την κοπέλα. Λίγο να ρίξουμε τους τόνους. Αν ισχύει ότι είναι σε σχέση με τον συγκεκριμένο, που εγώ τον λατρεύω και τον θεωρώ φανταστικό παιδί και τρομερό καλλιτέχνη, αυτή η εικόνα δεν του κάνει καλό. Αν δε θες, μην πας στο μαγαζί να δώσεις δικαίωμα, μην ανεβάζεις τίποτα για να μην μπορούν να πούνε ή πες “ευχαριστώ πολύ παιδιά, φεύγω”. Να ήταν η Βανδή, να το καταλάβω αλλά επειδή ο Χρήστος έχει πάντα αυτή τη παιδεία και είναι πάντα καταπληκτικός με όλους και με τους δημοσιογράφους, αυτή η συμπεριφορά είναι λάθος» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη - H ανάρτηση στην Κατερίνα Καινούργιου – Τι έγραψε;

«Είναι τουλάχιστον άδικο το 2023 για μια γυναίκα που προσπαθεί να καταφέρνει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο επιχειρείν, να βομβαρδίζεται με τις στερεότυπες ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική/προσωπική της ζωή και πως πρέπει πάντα μία γυναίκα να ετεροκαθορίζεται από την φήμη του ενδεχομένως πετυχημένου συντρόφου της. Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε; Γιατί δε με ρωτάτε κάτι για την εταιρεία μου ή για τα επαγγελματικά μου επιτεύγματα όσο μικρά ή μεγάλα και να είναι αυτά, νομίζω πως μόνο να εμπνεύσουν νέες γυναίκες μπορούν. Με αγάπη πάντα για το κράξιμο που έφαγα χωρίς κανέναν λόγο από την εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου», έγραψε στην ανάρτησή της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη:

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR