counter

Γαμπρός ο Θάνος Καληώρας! Δείτε την μέλλουσα σύζυγό του!

Γαμπρός ο Θάνος Καληώρας! Δείτε την μέλλουσα σύζυγό του!
Γαμπρός ο Θάνος Καληώρας! Δείτε την μέλλουσα σύζυγό του!

Γαμπρός ο Θάνος Καληώρας! Ο Θάνος Καληώρας αποκάλυψε μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ότι είναι έτοιμος να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του Θωμαίδα.

Ο ηθοποιός και συμμετέχων του τέταρτου κύκλου του Dancing with the Stars 4 δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα: “Με τη Θωμαϊδα ταιριάζουμε πολύ, έχουμε βρει τα πατήματα μας, ζούμε μαζί και ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης δεν βρίσκω το λόγο να μην παντρευτώ. Μάλιστα ήταν να παντρευτούμε νωρίτερα, αλλά μας καθυστέρησαν κάποια γεγονότα! Θέλω να ζήσω ξανά τον γάμο και θέλω να κάνω κι ένα δεύτερο παιδί. Αισθάνομαι ζωντανός, δημιουργικός και ενεργός στη ζωή. Εδώ συμμετέχω στο “Dancing with the Stars”, το παιδί θα με πειράξει! Θα πάω σε ένα δημαρχείο με τη γυναίκα μου και έναν μάρτυρα- κουμπάρο. Δεν θα το μάθει κάνεις γιατί δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτού του πανηγυριού, δεν μου αρέσει.”

Όσο για την φετινή του συμμετοχή στο Dancing o Θάνος Καληώρας εξομολογείται: "Όταν μου έκαναν την πρόταση αμφιταλαντεύτηκα πολύ, αλλά συζητώντας το με κάποιους φίλους θεώρησα ότι μπορώ να το κάνω. Ήταν μεγάλη η πρόκληση γιατί ο χορός αποτελεί ένα κομμάτι που δεν είχα διαχειριστεί καθόλου στην θεατρική μου πορεία. Αποφάσισα να το κάνω βάζοντας ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό μου, είπα «ναι» γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα είχα ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και νομίζω ότι δικαιώθηκα.”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR