counter

Γάμος George Clooney - Amal Alamuddin: Άγνωστες λεπτομέρειες για το λαμπερό γάμο

Γάμος George Clooney - Amal Alamuddin: Άγνωστες λεπτομέρειες για το λαμπερό γάμο
Γάμος George Clooney - Amal Alamuddin: Άγνωστες λεπτομέρειες για το λαμπερό γάμο

Από τον Οδυσσέα Μητσόπουλο

Νέα στοιχεία κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον πολυσυζητημένο γάμο του George Clooney και της Amal Alamuddin και extra πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, η τελετή του γάμου διήρκησε μόλις 18 λεπτά μέσα στο πολυτελέστατο «Palazzo Papadopoli» της Βενετίας, το οποίο ήταν στολισμένο με λευκά άνθη και κεριά, ενώ αξίζει να υπογραμιστεί ότι στους υψηλούς καλεσμένους είχε ζητηθεί ευγενικά να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην είσοδο του χώρου, αφού ο George Clooney είχε απαιτήσει να μη διαρρεύσει καμία λήψη μέσα από την τελετή, καθώς το ζευγάρι είχε ήδη πουλήσει τα δικαιώματα στην αμερικανική «Vogue», έναντι του ποσού των 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επιπλέον, το ζευγάρι επιφύλασσε μια μικρή έκπληξη στους καλεσμένους τους, χαρίζοντας τους μια επιστολή που περιείχε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται αγκαλιασμένοι. «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που είστε εδώ. Κάνατε πολύ δρόμο κι ελπίζουμε να άξιζε το ταξίδι. Η παρουσία σας σημαίνει πολλά για μας», γράφει, μεταξύ άλλων, η επιστολή, με το ζευγάρι συμβουλεύει τους καλεσμένους να… φύγουν από τη Βενετία σήμερα, Δευτέρα, «πριν έρθει ο λογαριασμός»!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στις 25 Οκτωβρίου 2014 οι γονείς της Amal Alamuddin θα διοργανώσουν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αγγλίας μια δεξίωση για 200 άτομα, με εκλεκτούς καλεσμένους από την Αμερική και το Λίβανο, 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR