counter

Γαλάτης: Η αποκάλυψη για την άγνωστη κόρη του!

Γαλάτης: Η αποκάλυψη για την άγνωστη κόρη του!
Γαλάτης: Η αποκάλυψη για την άγνωστη κόρη του!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και στο δημοσιογράφο Αλκίνοο Μπουνιά, παραχώρησε ο Γιάννης Γαλάτης. ο θρυλικός σχεδιαστής ο οποίος μετράει 56 χρόνια στον χώρο της μόδας, αποκάλυψε για πρώτη φορά για την κόρη που έχει αποκτήσει με Σουηδή καλλονή.

Έχεις κάνει ένα γάμο και έχεις ένα γιο.

Ναι, τον Αίολο, που ζει με τη μητέρα του, με την οποία έχουμε χωρίσει. Κι αυτός με τη σειρά του έχει κάνει δυο αγόρια, τον Ίωνα και τον Νικία. Όμως, θα σου αποκαλύψω κάτι: έχω μια κόρη εκτός γάμου, για την οποία μιλάω για πρώτη φορά δημόσια.

Την απέκτησα με την Εύα, μια Σουηδή, η οποία ήταν μανεκέν μου, μια καλλονή, παλιά διαφήμιζε τα τσιγάρα παστράτος. Ζούσα μαζί της τρία τέσσερα χρόνια και αποκτήσαμε την Κατερίνα – έχει το όνομα της μαμάς μου -, η οποία σήμερα είναι 50 χρονών.

Το κρατούσα μυστικό, γιατί, αν μάθαινε η μάνα μου ότι είχα μπάσταρδο – όπως έλεγαν τότε τα εξώγαμα παιδιά -, θα πέθαινε!

Μάλιστα, κάποτε το είχε γράψει ένα περιοδικό και το διέψευσα. Τώρα το παραδέχομαι πρώτη φορά.

Από πότε έχει να δεις την… κρυμμένη κόρη σου;

Εδώ και 15 χρόνια. Ερχόταν στην Μύκονο με τη μητέρα της, κάθονταν λίγο, έπαιρναν τα χρήματα που τους έδινα και μετά πήγαιναν στις Ινδίες να γίνουν… γκουρού!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR